دیدار سرپرست وزارت صحت عامه با مسوول نهاد ایمرجنسی

Panah_moph
یکشنبه ۱۴۰۱/۳/۸ - ۱۷:۴۴
دیدار سرپرست وزارت صحت عامه با مسوول نهاد ایمرجنسی

یک‌شنبه، 8 جوزا 1401

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز با مسوول نهاد ایمرجنسی در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار، مسوول نهاد ایمرجنسی کارکردها و برنامه های این نهاد با رهبری وزارت صحت عامه شریک نمود.

سرپرست وزارت صحت عامه از کارکردها و تلاش های این نهاد مبنی بر ارایه خدمات صحی در کشور تشکری نموده و خواهان همکاری های بیشتر این نهاد گردید.

داکتر عباد هم‌چنان بر هماهنگی بیشتر میان وزارت صحت عامه و این نهاد تاکید کرده گفت که ما در تلاش استیم تا مراکز صحی تراما را در کشور افزایش دهیم.

در عین حال، مسوول نهاد ایمرجنسی، بر تداوم خدمات این نهاد در افغانستان تاکید کرده و در راستای ارایه خدمات صحی به نیازمندان وعده همکاری داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۴۳
Background image

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه AFGA قرارداد گسترش خدمات صحت مادران و تنظیم خانواده را امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور افزایش دسترسی زنان و دختران در مناطق دوردست به خدمات صحت مادران و تنظیم خانواده، از طریق خانه‌های صحی، مراکز صحی ثابت، تیم‌های سیار و ذخیره‌گاه‌های ادویه، با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۳۲
Background image

آمریت مصوونیت اشعه ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دهم شهر کابل نظارت به‌عمل آورد

در جریان این نظارت، به مسئولان مربوطه در مورد رعایت اصول مصوونیت صحی، نظافت و حفظ‌الصحه، کاهش و پیشگیری از خطرات ناشی از اشعه‌های مضر، هدایات لازم ارائه شد تا صحت شهروندان حفظ شده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۲۴
Background image

معین عرضه خدمات صحی با سفیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های صحی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، با محترم سادین آی یلدز، سفیر کشور ترکیه در افغانستان، در باره گسترش همکاری‌های صحی در شفاخانه ملی و تخصصی اتاترک دیدار و. . .

BACK TO NEWS