ديدار سرپرست وزارت صحت عامه با نماينده‌گان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی

Panah_moph
چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۸ - ۱۶:۲۱
ديدار سرپرست وزارت صحت عامه با نماينده‌گان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی

چهارشنبه، ۸ سرطان ۱۴۰۱ داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز با نماینده‌گان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی طی نشستی دیدار و گفت‌گو نمود. در این دیدار روی چگونه‌گی تطبیق پروژه صحتمندی از سوی موسسات تطبیق کننده بحث و تبادل نظر صورت گرفت. سرپرست وزارت صحت عامه، ضمن تاکید بر بهبود خدمات صحی و رسیده‌گی به چالش‌های صحی مردم، از مسوولان موسسات خواست تا خدمات شان را بر اساس یک تفاهم‌نامه به گونه شفاف و در هماهنگی با وزارت صحت عامه ارایه نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۲۷
Background image

کشور هند ۱۸ قلم ادویه ضد سرطان را به منظور حمایت از بیماران سرطانی به وزارت صحت‌عامه افغانستان کمک کرد

کشور هند این مقدار ادویه را که شامل ۷۷۶ کارتن ادویه مخصوص تداوی بیماری‌های سرطانی به وزن مجموعی ۷۵۸۶ کیلوگرام می‌باشد، را به‌عنوان کمک بشردوستانه در راستای حمایت از بیماران سرطانی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۱۷
Background image

۴۹۰ کیلوگرم مواد غذایی و نوشیدنی‌های بی کیفیت و تاریخ گذشته در ولایت ننگرهار جمع‌آوری گردید

مسئولان آمریت نظارت و بازرسی ریاست صحت‌عامه ننگرهار، در ناحیه چهارم شهر جلال‌آباد، از یک شرکت مواد غذایی نظارت نمودند. که در نتیجه، ۴۹۰ کیلوگرم مواد غذایی و نوشیدنی های فاسد شده و تاریخ. . .

BACK TO NEWS