فغانستان در دفتر کارش با آقای خلیل ابراهیم مسوول سازمان کشورهای اسلامی دیدار و گفتگو کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۶ - ۱۴:۴۸
MOPH

در این دیدار دوطرف روی ایجاد مراکز صحی، توجه بیشتر به صحت مادران واطفال، بلند بردن ظرفیت کارمندان صحی و موضوعات مهم دیگر بحث و تبادل نظر نمودند.

محترم وزیر صحت‌عامه داکتر قلندر عباد ایجاد مراکز صحی، توجه بیشتر به صحت مادران و اطفال و بلند بردن ظرفیت کارمندان صحی را از اولویت های کاری خود خوانده گفت: " ما در تلاش هستیم تا زمینه بهتر عرضه خدمات صحی را برای همه هموطنان خویش در داخل کشور فراهم نماییم".

از سوی‌هم آقای خلیل ابراهیم مسوول سازمان کشور های اسلامی از ادامه همکاری های این سازمان با وزارت صحت عامه یاد آوری نموده گفت: " ما در آینده نزدیک پیشنهادات خود را با رهبری وزارت صحت‌عامه در مورد ایجاد مراکز صحی و همکاری در بخش های مختلف صحی دیگر شریک خواهیم کرد".

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۴۰
Background image

کار ساخت دوباره بخش نیمه‌تمام تعمیر شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبر خان، با هزینه مالی ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه از سر گرفته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رؤسای مرکزی این وزارت، مسئولان شفاخانه وزیر محمد اکبر خان، داکتران و کارکنان صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

BACK TO NEWS