وزیر صحت‌عامه در نشستی در دفتر کارش با والیان و مسوولان صحی ولایت های مختلف دیدار کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۱ - ۱۸:۱۵
MOPH

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان،  در نشستی در دفتر کارش با والیان و مسوولان صحی ولایت های غزنی، غور و پکتیا در مورد ارایه خدمات صحی، ایجاد سهولت در بخش صحی برای مردم و استفاده موثر از امکانات موجود دیدار کرد.

در این دیدار والیان ولایات متذکره نیازهای مردم در بخش صحی را با محترم وزیر صحت‌عامه در میان گذاشته و خواستار همکاری رهبری وزارت در این راستا گردیدند که محترم وزیر صحت‌عامه به خاطر رفع مشکلات و بهبود عرضه خدمات صحی در ولایت متذکره به والیان اطمینان داده گفت: ما تلاش می کنیم تا سهولت های بیشتر در بخش صحی را برای مردم فراهم نماییم.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۳۰
Background image

ورکشاپ آموزشی برای ۱۵۰ تن از طبیبان سنتی مرکز و ولایات آغاز شد

این برنامه برای ۱۵۰ تن از طبیبان سنتی مرکز و ولایات، به ابتکار ریاست تنظیم امور طبابت سنتی وزارت صحت‌عامه و با حمایت مالی سازمان صحی جهان، در شهر کابل آغاز گردید.

هدف از برگزاری این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۲
Background image

از یک تعداد تأسیسات دوایی و مواد غذایی در ساحات مختلف شهر پلخمری نظارت به عمل آمد

تیم آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت بغلان، از (۳۳) باب تأسیسات مواد غذایی و دوایی در شهر پلخمری، نظارت نمود که در نتیجه( ۵۱ ) قلم مواد غذایی وادویه تاریخ گذشته و فاسد شده به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۱۶
Background image

تفاهم‌نامه به ارزش ۱۵۳ هزار دالر میان وزارت صحت‌عامه و مؤسسه WVI برای ارائه خدمات صحی در هرات امضا شد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات روانی و خدمات صحی اولیه در ولایت هرات، تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۱۵۳ هزار دالر امریکایی با مؤسسه World Vision International-WVI امضا کرد.

این تفاهم. . .

BACK TO NEWS