نشست شورای رهبری تحت رهبری محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه راه اندازی شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۵ - ۱۱:۸
MOPH

در این نشست که با حضور معینان عرضه خدمات صحی، پلان و انکشاف صحت، غذا و دوا و معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه راه اندازی شد، در مورد سروی از کارمندان صحی موجود در کشور، عرضه خدمات صحی در ولایات، نظارت بر خدمات صحی، سهولت در امور غذا و دوا  صحبت نموده و تصامیم لازم مربوط به بهبود عرضه خدمات صحی اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۳
Background image

برای نخستین‌بار، عملیات جراحی اندوسکوپیک تومور داخل بینی (Functional Endoscopic Sinus Surgery) در شفاخانه حوزوی ابوعلی سینا بلخی ولایت بلخ با موفقیت اجرا گردید

این عملیات توسط تیم تخصصی گوش، گلو و بینی این شفاخانه برای یک بیمار ۴۵ ساله اجرا شد که از مشکل بند شدن بینی و سردرد رنج می‌برد. این بیمار پس از تکمیل دوره تداوی و مراقبت، در وضعیت صحی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۱
Background image

بیش از چهار تُن چای سیاه بی‌کیفیت در ولایت فراه از بین برده شد

این مقدار چای که از کشور کینیا وارد شده بود، در حضور تیم مشترک نظارتی، مسوولان محلی و نماینده گان رسانه‌ها در بندر شیخ ابونصر فراهی از بین برده شد.

داکتر محمدولی احمدزی رئیس صحت‌عامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۲۴
Background image

امضای قرارداد با مؤسسه دایوو برای ارائه خدمات روانی و اجتماعی در پکتیا و بامیان

وزارت صحت عامه با مؤسسه دایوو (DAWEO) به هدف تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشند‌ه گان ولایات پکتیا و بامیان، قراردادی را به ارزش (۱۴۵۰۴۸) یک‌صد و چهل‌وپنج هزار و چهل‌وهشت دالر امضا کرد.. . .

BACK TO NEWS