سمینار یک روزه به خاطر تشریح لایحه یونیفورم واحد برای کارمندان صحی بر گزار گردید

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۴ - ۱۵:۳۷
MOPH

سمینار یک روزه به خاطر تشریح لایحه یونیفورم واحد برای کارمندان صحی در سکتور امارتی و خصوصی در سطح کشور ، از طرف تیم ریاست تنطیم و هماهنگی سکتور خصوصی در تالار ریاست صحت‌عامه ولایت هرات بر گزار گردید.

این سمینار که با حضور داشت مسوولان صحت‌عامه هرات و رییسان ۶۴ شفاخانه برگزارگردید، در ارتباط  به اهمیت این لایحه با توجه به پالیسی امارت اسلامی درمورد یونیفورم کارمندان صحی ذکور و اناث مطابق شریعت اسلامی برای حاضرین توضیحات داده شد.

همچنان داکتر زبیر ارشد رییس اتحادیه شفاخانه های هرات به نماینده گی از اشتراک کننده گان، ضمن مفید دانستن این برنامه از وزارت صحت‌عامه به خاطر تهیه و ترتیب لایحه یونیفورم واحد برای کارمندان صحی که تمام شرایط آن برای طبقه ذکور و اناث  مطابق ارشادات دین اسلام در نظر گرفته شده ابراز تشکر و قدردانی نمود.

از سوی‌هم تمام اشتراک کننده گان در این برنامه تعهد سپردند که به زود ترین فرصت این لایحه را تطبیق و عملی سازند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۴۶
Background image

نظارت از ملکیت‌ها به‌منظور کاهش آلودگی هوا در شهر کابل

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

BACK TO NEWS