رییس نظارت وزارت امربالمعروف، نهی از منکر و سمع شکایات در نشستی کارمندان وزارت صحت‌عامه در مورد تطبیق و مراعت نمودن قانون امر بالمعروف و نهی از منکر دیدار نمود

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲ - ۱۵:۱۶
MOPH

مولوی فضل الربی فضلی رییس نظارت وزارت امربالمعروف، نهی از منکر و سمع شکایات امارت اسلامی افغانستان، در نشستی با رییسان و کارمندان وزارت صحت‌عامه در مورد تطبیق و مراعت نمودن قانون امر بالمعروف و نهی از منکر دیدار نمود.

در این نشست شیخ الحدیث مولوی محمد طاهر حلیم رییس دفتر مقام، مولوی محمد قاسم حقانی رییس ارشاد و دعوت و شماری دیگر از رییسان و کارمندان وزارت صحت‌عامه اشتراک داشتند.

مولوی فضل الربی فضلی رییس نظارت وزارت امربالمعروف، نهی از منکر و سمع شکایات گفت: هدف از تطبیق قانون امربالمعروف اصلاح جامعه می‌باشد و ما از همه مسوولان و کارمندان وزارت صحت‌عامه می‌خواهم تا در قسمت تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی از منکر ما را همکاری نمایند.

علاوه برآن رییس نظارت وزارت امربالمعروف، نهی از منکر و سمع شکایات، از همه مسوولان و کارمندان وزارت صحت‌عامه خواست تا سیرت و صورت خود را مطابق قوانین امربالمعروف ونهی از منکر آماده نموده و این قانون را در ادارات خود عملی نمایند.

از سوی‌هم شیخ الحدیث مولوی محمد طاهر حلیم رییس دفتر مقام و شیخ محمد قاسم حقانی رییس دفتر ارشاد و دعوت وزارت صحت‌عامه، در مورد تطبیق قوانین امر بالمعروف و نهی از منکر صحبت نموده و از همکاری این  وزارت در این راستا با وزارت امربالمعروف، نهی از منکر و سمع شکایات اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۴:۸
Background image

نشست مشترک نماینده گان وزارت صحت‌عامه و وزارت کار و امور اجتماعی برگزار گردید

این نشست از سوی ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه، با حضور نماینده‌گان ریاست‌های طب وقایوی، طب معالجوی، اقتصاد و تمویل صحت این وزارت و ریاست محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۵۵
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.افغانستان، در جریان سفر رسمی‌اش‌ به ولایت سمنگان، بخش ۵۰ بستر نسایی ولادی را در شفاخانه ولایتی افتتاح کرد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، محترم وزیر صحت‌عامه و هیئآت همراهش، ملا محمد شعیب رسالت والی سمنگان، شماری از مسوولان ادارات ولایتی و باشنده‌گان محل اشتراک داشتند.

محترم. . .

BACK TO NEWS