رئیس انستیتوت علوم صحی پوهاند غضنفر در سفر رسمی با رئيس صحت‌عامه بلخ دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۶ - ۱۵:۵۲
MOPH

داکتر محمد قاسم عادل رئیس انستیتوت علوم صحی پوهاند سید الف شاه غضنفر وزارت صحت‌عامه و هیآت همراه شان در سفر رسمی که به ولایت بلخ داشتند با رحمت الله منصور رئيس صحت‌عامه این ولایت دیدار نمودند.

دراین دیدار فراهم نمودن خدمات ترانسپورتی برای محصلان، ارزیابی انستیتوت های خصوصی، اعمار ساختمان جدید برای انستیتوت علوم صحی ولایت بلخ، فعال نمودن بخش های فارمسی، صحت روانی، لابراتوار، آموزش های عملی برای محصلان و ایجاد امکانات ورزشی برای محصلان بحث وتبادل نظر نمودند.

همچنان علاوه بر همکاری در این بخش ها رئیس صحت‌عامه ولایت بلخ خواهان توجه بیشتر در بخش اعمار ساختمان جدید برای انستیتوت علوم صحی در این ولایت گردید.

از سوی‌هم رئیس انستیتیوت پوهاند غضنفر به درخواست های ایشان استماع نموده و از همکاری در این راستا به آنان اطمینان داد

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۴۳
Background image

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه AFGA قرارداد گسترش خدمات صحت مادران و تنظیم خانواده را امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور افزایش دسترسی زنان و دختران در مناطق دوردست به خدمات صحت مادران و تنظیم خانواده، از طریق خانه‌های صحی، مراکز صحی ثابت، تیم‌های سیار و ذخیره‌گاه‌های ادویه، با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۳۲
Background image

آمریت مصوونیت اشعه ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دهم شهر کابل نظارت به‌عمل آورد

در جریان این نظارت، به مسئولان مربوطه در مورد رعایت اصول مصوونیت صحی، نظافت و حفظ‌الصحه، کاهش و پیشگیری از خطرات ناشی از اشعه‌های مضر، هدایات لازم ارائه شد تا صحت شهروندان حفظ شده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۲۴
Background image

معین عرضه خدمات صحی با سفیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های صحی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، با محترم سادین آی یلدز، سفیر کشور ترکیه در افغانستان، در باره گسترش همکاری‌های صحی در شفاخانه ملی و تخصصی اتاترک دیدار و. . .

BACK TO NEWS