رئیس انستیتوت علوم صحی پوهاند غضنفر در سفر رسمی با رئيس صحت‌عامه بلخ دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۶ - ۱۵:۵۲
MOPH

داکتر محمد قاسم عادل رئیس انستیتوت علوم صحی پوهاند سید الف شاه غضنفر وزارت صحت‌عامه و هیآت همراه شان در سفر رسمی که به ولایت بلخ داشتند با رحمت الله منصور رئيس صحت‌عامه این ولایت دیدار نمودند.

دراین دیدار فراهم نمودن خدمات ترانسپورتی برای محصلان، ارزیابی انستیتوت های خصوصی، اعمار ساختمان جدید برای انستیتوت علوم صحی ولایت بلخ، فعال نمودن بخش های فارمسی، صحت روانی، لابراتوار، آموزش های عملی برای محصلان و ایجاد امکانات ورزشی برای محصلان بحث وتبادل نظر نمودند.

همچنان علاوه بر همکاری در این بخش ها رئیس صحت‌عامه ولایت بلخ خواهان توجه بیشتر در بخش اعمار ساختمان جدید برای انستیتوت علوم صحی در این ولایت گردید.

از سوی‌هم رئیس انستیتیوت پوهاند غضنفر به درخواست های ایشان استماع نموده و از همکاری در این راستا به آنان اطمینان داد

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۳۰
Background image

ورکشاپ آموزشی برای ۱۵۰ تن از طبیبان سنتی مرکز و ولایات آغاز شد

این برنامه برای ۱۵۰ تن از طبیبان سنتی مرکز و ولایات، به ابتکار ریاست تنظیم امور طبابت سنتی وزارت صحت‌عامه و با حمایت مالی سازمان صحی جهان، در شهر کابل آغاز گردید.

هدف از برگزاری این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۲
Background image

از یک تعداد تأسیسات دوایی و مواد غذایی در ساحات مختلف شهر پلخمری نظارت به عمل آمد

تیم آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت بغلان، از (۳۳) باب تأسیسات مواد غذایی و دوایی در شهر پلخمری، نظارت نمود که در نتیجه( ۵۱ ) قلم مواد غذایی وادویه تاریخ گذشته و فاسد شده به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۱۶
Background image

تفاهم‌نامه به ارزش ۱۵۳ هزار دالر میان وزارت صحت‌عامه و مؤسسه WVI برای ارائه خدمات صحی در هرات امضا شد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات روانی و خدمات صحی اولیه در ولایت هرات، تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۱۵۳ هزار دالر امریکایی با مؤسسه World Vision International-WVI امضا کرد.

این تفاهم. . .

BACK TO NEWS