مسوولان ریاست صحت‌عامه غزنی ۲۳.۵ تُن ادویه و مواد غذایی تاریخ گذشته و بی کیفیت را در این ولایت از بین بُردند

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۳:۴۱
moph

مسوولان آمریت نظارت و ارزیابی ریاست صحت‌عامه غزنی همراه با نمایندگان ادارات مربوطه از تعدادی دواخانه ها، فروشگاه های مواد غذایی و لوازم آرایشی در مرکز غزنی نظارت نمودند. که در نتیجه ۲۳.۵ تُن ادویه ، مواد غذایی و لوازم آرايشی جمع آوری گردیده و در یک ساحه دور افتاده این ولایت از بین بُرده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۴:۴۷
Background image

از فروشگاه های ادویه طبی در ولایت ننگرهار نظارت صورت گرفت

مسوولان آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ننگرهار، در ناحیه اول این ولایت از شماری فروشگاه های ادویه طبی نظارت نمود، که در نتیجه یک مقدار ادویه تاریخ گذشته جمع اوری شده و یک دواخانه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۴:۳۷
Background image

رئیس نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، به هدف نظارت از شفاخانه های دولتی و خصوصی به ولایت میدان وردگ سفر کرد

داکتر کریم الله حلیمی رئیس نظارت و بررسی، در سفرش به ولایت میدان وردگ با رئيس صحت‌عامه این ولایت در مورد مشکلات و دست آوردهای سکتور صحی بحث و تبادل نظر نمودند.

بعد از این دیدار، از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از یک تعداد نانوایی ها و هوتل ها نظارت نمود

این نظارت در ناحیه های نهم و دهم شهر کابل از یک تعداد نانوایی ها و هوتل ها به خاطر مراعت نمودن حفظ الصحه صورت گرفت، که در جریان آن، علاوه بر ارائه معلومات صحی به کارمندان هوتل ها و. . .

BACK TO NEWS