محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا در سفر رسمی شان به ولایت قندهار با حضور داکتر محمد گل عثمان رئیس صحت‌عامه این ولایت با مسوولان صحی در نشستی  دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۹:۳۸
MOPH

این نشست به منظور ارزیابی خدمات صحی دایر گردید، که در آن مسوولان ریاست صحت‌عامه قندهار معلومات مربوط به خدمات صحی را ارائه نموده و درخواست های‌شان را برای حل مشکلات و چالش‌های موجود در این بخش مطرح نمودند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیرصحت‌عامه، از حل مشکلات و چالش‌های موجود اطمینان داد و به تیم تخنیکی و ظیفه سپرده تا با مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت به مشکلات موجود رسیده گی نموده و به خاطر بهبود سیستم صحی تلاش نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۲:۲
Background image

محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت‌عامه و هیأت همراهش، در جریان سفرشان به ولایت ننگرهار، از ساختمان لابراتوار بررسی کیفیت غذا و ادویه دیدار نمودند

در این دیدار که محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه، و مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار، نیز حضور داشتند، رئیس صحت‌عامه ننگرهار به محترم وزیرصحت‌عامه و هیأت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۴۰
Background image

۱۲ تُن ادویه و مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت تخار از بین برده شد

در نتیجه نظارت‌ها و بررسی‌های پی‌هم آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت تخار، در سه ماه گذشته از مناطق مختلف این ولایت دو تُن ادویه و ده تُن مواد غذایی تاریخ‌گذشته جمع‌آوری و در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۰:۱۲
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم فقره هجدهم

هرگاه مسئولین، کارکنان ادارات امارتی و تمام اشخاصی که به نحوی با ادارات امارتی پیوند داشته باشند و با قاچاقچیان در قاچاق همکاری و یا رهنمایی کنند، بعد از دریافت دلایل اثباتیه از وظایف. . .

BACK TO NEWS