نشستی به خاطر هماهنگی بیشتر میان مسوولان برنامه ملی معافعیت کتلوی، اداره یونسف و مؤسسات تطبیق کننده برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۶ - ۱۳:۲۴
moph

این نشست که در تالار دفتر مرکزی برنامه ملی معافیت کتلوی برگزار شد، هماهنگی بیشتر بین ادارات و رسیده گی به مشکلات موجود مورد بحث قرار گرفت.

داکترعبدالحکیم همت مسوول برنامه ملی معافیت کتلوی، خدمات با کیفیت و پرداخت به موقع معاشات واکسیناتوران را از اولویت های کاری خود دانسته و تاکید به حل مشکلات موجود از طرف اداره یونیسف و مؤسسات تطبیق کننده نموده و از آنان خواست تا مطابق پلان تهیه شده برنامه ملی معافیت کتلوی اجراات نمایند.

همچنان نماینده گان اداره یونیسف و موسسات تطبیق کننده تعهد به خدمات با کیفیت و اجراات به موقع سپرده و فیصله شد تا یک پلان مشترک تهیه و از مشکلات در آینده جلوگیری گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۳۲
Background image

آمریت مصوونیت اشعه ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دهم شهر کابل نظارت به‌عمل آورد

در جریان این نظارت، به مسئولان مربوطه در مورد رعایت اصول مصوونیت صحی، نظافت و حفظ‌الصحه، کاهش و پیشگیری از خطرات ناشی از اشعه‌های مضر، هدایات لازم ارائه شد تا صحت شهروندان حفظ شده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۲۴
Background image

معین عرضه خدمات صحی با سفیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های صحی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، با محترم سادین آی یلدز، سفیر کشور ترکیه در افغانستان، در باره گسترش همکاری‌های صحی در شفاخانه ملی و تخصصی اتاترک دیدار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

تسهیلات لازم صحی برای ارائه خدمات به سیلاب‌زده گان ولایت نورستان فراهم شده است

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی به هموطنان آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولایت نورستان و تداوی بیماران عاجل، آمبولانس‌ها و سایر تجهیزات ضروری صحی را به این ولایت اعزام کرده است. . .

BACK TO NEWS