نشستی به خاطر هماهنگی بیشتر میان مسوولان برنامه ملی معافعیت کتلوی، اداره یونسف و مؤسسات تطبیق کننده برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۶ - ۱۳:۲۴
moph

این نشست که در تالار دفتر مرکزی برنامه ملی معافیت کتلوی برگزار شد، هماهنگی بیشتر بین ادارات و رسیده گی به مشکلات موجود مورد بحث قرار گرفت.

داکترعبدالحکیم همت مسوول برنامه ملی معافیت کتلوی، خدمات با کیفیت و پرداخت به موقع معاشات واکسیناتوران را از اولویت های کاری خود دانسته و تاکید به حل مشکلات موجود از طرف اداره یونیسف و مؤسسات تطبیق کننده نموده و از آنان خواست تا مطابق پلان تهیه شده برنامه ملی معافیت کتلوی اجراات نمایند.

همچنان نماینده گان اداره یونیسف و موسسات تطبیق کننده تعهد به خدمات با کیفیت و اجراات به موقع سپرده و فیصله شد تا یک پلان مشترک تهیه و از مشکلات در آینده جلوگیری گردد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۹:۲۳
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه به هدف آگاهی‌دهی در مورد تطبیق استندردهای ملی اعتباردهی و درجه‌بندی برای شفاخانه‌های خصوصی شهر کابل آغاز گردید

در این برنامه آموزشی، داکتر سید رسول منگل رئیس عمومی پلان و پالیسی، مولوی سیف الله معاویه رئیس اجرائیوی اداره ملی اعتبار دهی مراکز صحی، ترینران اعتبار دهی ملی و ۵۸ تن از مسوولان شفاخانه. . .

BACK TO NEWS