محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه  ا.ا.ا با مولوی عبدالصمد جاوید والی ولایت غزنی در دفترکارش دیدار کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۶
moph

در این دیدار، که داکتر محمد زرک زیرک رئیس صحت‌عامه غزنی نیز حضورداشت، در مورد تکمیل کارهای باقی مانده ساختمان شفاخانه حوزوی، انکشاف و بهبود کیفیت خدمات صحی، افزایش بودجه برای سال آینده و حل مشکلات موجود در مراکز صحی این ولایت  بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

والی غزنی، تکمیل کارهای باقی مانده شفاخانه حوزوی، افزایش بودجه برای سال آینده و حل مشکلات موجود را به خاطر رسیده گی به مشکلات بیماران ضروری دانست و از رهبری وزارت صحت‌عامه خواستار توجه در این عرصه‌ها شد.

محترم وزیرصحت‌عامه، ضمن استماع درخواست های وی از گسترش  و حل مشکلات صحی به آن اطمینان داد.

قابل ذکر است، که کارهای باقی‌مانده شفاخانه حوزوی غزنی در آینده نزدیک تکمیل خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۰:۵۴
Background image

نشست مسوولان ریاست انسجام اموراکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص، با مسوولان شفاخانه تخصصی ایمرجنسی برگزار شد

این نشست به منظور تقویت برنامه تخصص و رسیده گی به مشکلات داکتران ترینی شفاخانه ایمر جنسی صورت گرفت و همچنان جهت بهبود برنامه تخصص در این شفاخانه بحث های همه جانبه بین طرفین نیز صورت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۰:۵۰
Background image

نشست کمیته علمی ریاست انسجام اموراکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص برگزار شد

نشست کمیته علمی ریاست انسجام امور اکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص، به همکاری استادان شفاخانه های تخصصی تدویر گردید، که در آن به تعداد 20جلد پروپوزل- 10 جلد کتاب مونوگراف از شفاخانه های. . .

BACK TO NEWS