برای اولین بارسیستم مدیریت معلومات صحی و تطبیق آن در مراکز صحی خصوصی (P-HMIS) از طرف ریاست عمومی نظارت و بازرسی وزارت صحت‌عامه معرفی گردید

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲ - ۱۰:۱۶
moph

این سیستم با حضور محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، رییسان مرکزی این وزارت و مسوولان شفاخانه های خصوصی شهر کابل به اشتراک کننده گان معرفی گردید.

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، افتتاح سیستم مدیریت معلومات صحی در مراکز صحی خصوصی را یک گام موثر و دستاورد بزرگی در سکتور صحت کشور دانسته و از مسوولان شفاخانه های خصوصی خواست تا آن را در مراکز صحی شان تطبیق نمایند.

همچنان محترم وزیر صحت‌عامه، از کارکردهای سکتور صحی خصوصی ابراز امتنان و قدردانی نموده و این سکتور را یک بازوی قوی برای وزارت صحت‌عامه می‌داند.

محترم مولوی نورجلال جلالی علاوه نمود، ما تلاش می‌کنیم تا خلا ها را پُر نموده و نظر به جمع آوری ارقام دقیق معلومات صحی، از سکتور صحی خصوصی و امارتی تصامیم لازم را به خاطر ساخت استراتیژی‌ها و پلان های درازمدت اتخاذ نماییم.

در ادامه این نشست محترم مولوی‌عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، از دست اندرکاران تهیه سیستم مدیریت معلومات صحی ابراز تشکر نموده گفت: کارکردهای سکتور صحی خصوصی قابل قدر است و ما تلاش می‌کنیم تا با هماهنگی این سکتور سیستم مدیریت معلومات صحی را تطبیق نماییم، تا باشد ارقام دقیق صحی را در وقت معین آن برای ساختن پلان‌های آینده جمع آوری نموده و تصامیم لازمی را که نیاز است اتخاذ نماییم.

از سوی‌هم داکترعنایت الله عنایت رییس عمومی نظارت و بازرسی وزارت صحت‌عامه، ایجاد سیستم مدیریت معلومات صحی را به خاطر بهبود کیفیت خدمات صحی، ساختن پلان های درزامدت و کوتاه مدت نظر به ارقام دقیق، جلوگیری از امراض و بهبود کیفیت زنده گی مردم موثر دانسته و تطبیق آن را از طرف مسوولان مراکز صحی خصوصی یک امر ضروری خواند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۰:۵۴
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی درباره زیان‌های مواد مخدر برای بیش از ۹۵۰ دانش‌آموز در ولایت غزنی برگزار شد

مسؤولان آمریت شفاخانه ۵۰ بستر تداوی معتادان در ولایت غزنی، در لیسه عالی احمدآباد مربوط مرکز این ولایت، برای بیش از ۹۵۰ دانش‌آموز برنامه آگاهی‌دهی درباره زیان‌های مواد مخدر و راه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۰:۴۹
Background image

از یک تعداد مراکز صحی خصوصی و دواخانه ها در ولسوالی‌های حصه اول، دوم کوهستان و ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا نظارت صورت گرفت

در جریان این نظارت، فعالیت مراکز متذکره از لحاظ رعایت قوانین و مقررات صحی، موجودیت اسناد و جواز فعالیت، عرضه ادویه و محصولات صحی مطابق معیارهای تعیین‌شده و رعایت اصول قانونی مورد بررسی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۰:۲۵
Background image

امضای تفاهم‌نامه ۲۶۹ هزار دالری با WAW برای حمایت از خانواده‌های نیازمند در ننگرهار، کنر و لغمان

وزارت صحت‌عامه، به‌منظور حمایت از خانواده‌ها و اطفال نیازمند عودت‌کننده و بی‌جاشده و رسیده گی به نیازهای حمایوی آنان، توافق‌نامه‌ای را به ارزش ۲۶۹ هزار و ۷۳۸ دالر امریکایی با مؤسسه زنان. . .

BACK TO NEWS