محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه ا.ا.ا. با مسوولان ریاست هماهنگی انستیتوت های علوم صحی خصوصی در نشستی دیدار کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۳:۵۲
moph

در این نشست، که محترم ملابخت الرحمن شرافت معین مالی واداری و شیخ محمد طاهر حلیم رییس عمومی دفتر مقام، اشتراک داشتند، کیفیت تحصیلات طبی نیمه عالی، بهبود سیستم آموزشی، معیاری سازی سکتور خصوصی، شفافیت در پروسه امتحانات و بعضی موارد ضروری دیگر صحبت نمودند.

 محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه، بهبود خدمات صحی و معیاری سازی سیستم آموزشی طبی نیمه عالی را ضروری دانسته

و به مسوولان هدایت داد تا به خاطر معیاری سازی و آو ردن شفافیت  در این راستا کار نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۲۰
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان،  با محترم دیمیتری ژیرنوف (Dmitry Zhirnov) سفیر کشور روسیه و هیأت همراه وی در دفتر کار خویش دیدار کرد

در جریان این دیدار، در مورد تقویت و گسترش همکاری‌های دوجانبه در بخش صحت، آموزش و ارتقاء ظرفیت متخصصان افغان در بخش بیماری‌های سرطان و قلبی، فراهم‌سازی زمینه سفر هیأت افغان به کشور روسیه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۵۵
Background image

برگزاری نشست مشترک برای مبارزه با اعتیاد و حمایت از بهبودیافتگان با محوریت فعالیت‌های ورزشی

از سوی شفاخانه ۴۵۰ بستر تداوی معتادین وزارت صحت‌عامه، در هماهنگی با ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش، به‌منظور مبارزه با مواد مخدر، جلوگیری از بازگشت دوباره بیماران تداوی‌شده به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۳
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان، ، با مسئولان ولایتی صحت‌عامه زون‌های شرق، شمال و شمال‌شرق نشست هماهنگی برگزار کرد

در این نشست، محترم وزیر صحت‌عامه، بر ارائه خدمات صحی معیاری و باکیفیت تأکید نموده و به مسئولان توصیه کرد تا پالیسی جدید وزارت صحت‌عامه را به‌گونه مؤثر تطبیق نموده، از بودجه داخلی به. . .

BACK TO NEWS