از یک تعداد فروشگاه های مواد خوراکی و مراکز صحی در ولایت های هلمند و ننگرهار نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۳:۰
MOPH

این نظارت که از طرف مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن، سه لابراتوار، چهار مرکز صحی، دو اتاق التراسوند و سه باب کلینیک دندان‌ در ولایت ننگرهار به‌دلیل نقض از قوانین صحی و فعالیت‌های خود سرانه مسدود گردیدند.

همچنان، ۲۰ قلم ادویه، ۳۰ قلم مواد خوراکی و ۵ بوری مواد پروتینی تاریخ گذشته در ولایت هلمند نیز جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به گدام مرکزی انتقال داده شد.

قابل یاد آوری است که در جریان این نظارت، به مسوولان مربوطه هدایت داده شد، تا فعالیت های خود را مطابق پالیسی‌ و اصول وزارت صحت‌عامه، عیار نموده و خدمات لازم را به مردم ارائه نمایند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۴۰
Background image

کار ساخت دوباره بخش نیمه‌تمام تعمیر شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبر خان، با هزینه مالی ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه از سر گرفته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رؤسای مرکزی این وزارت، مسئولان شفاخانه وزیر محمد اکبر خان، داکتران و کارکنان صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

BACK TO NEWS