وزارت صحت‌عامه فعالیت خودسرانه و غیرمعیاری مراکز ارائه خدمات IUI و IVF را ممنوع اعلام کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۸:۳۴
moph

تحت رهبری محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، نشستی با رییسان شفاخانه های خصوصی به هدف ارائه خدمات مؤثر و ضروری IUI و IVF برگزار شد.

در این نشست، داکترعنایت‌الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی، داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی، مشاورین مسلکی و تخنیکی، و رییسان آنعده از شفاخانه های خصوصی حضور داشتند که در آن‌ها خدمات تداوی نا باروری مانند IUI و IVF بدون حضور متخصصین مربوطه و به صورت غیرمعیاری صورت می گرفت.

در ادامه این نشست تصمیم گرفته شد تا از این به بعد، هیچ شفاخانه خصوصی که برخلاف اصول شریعت اسلامی، بدون جواز وزارت صحت‌عامه و در نبود متخصصین صحی، خدمات IUI و IVF را در سطح پایین و ظرفیت کم ارائه می‌کند، اجازه فعالیت نخواهد داشت و فعالیت‌های خودسرانه در این بخش در شفاخانه‌ها ممنوع می باشد.

از سوی‌هم در این نشست، از مسوولان شفاخانه‌ها تعهدات کتبی گرفته شد تا از فعالیت‌های خودسرانه در بخش خدمات IUI و IVF جلوگیری نمایند و همچنان تصریح شد که در صورت تکرار چنین فعالیت‌هایی، شفاخانه‌های مربوطه از سوی ریاست عمومی نظارت و بررسی مسدود خواهند شد و آنگاه هیچ‌گونه حق شکایت را نخواهند داشت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

تسهیلات لازم صحی برای ارائه خدمات به سیلاب‌زده گان ولایت نورستان فراهم شده است

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی به هموطنان آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولایت نورستان و تداوی بیماران عاجل، آمبولانس‌ها و سایر تجهیزات ضروری صحی را به این ولایت اعزام کرده است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

ریاست صحت محیطی از ملکیت‌های شهر کابل به‌منظور کاهش آلوده‌گی هوا نظارت کرد

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۱
Background image

هیئت کمیته EPR وزارت صحت‌عامه با والی نورستان دیدار کرد

هیئآت تعیین‌شده کمیته آماده گی و پاسخ به حالات اضطراری (EPR) وزارت صحت‌عامه، در جریان سفرشان به ولایت نورستان، با الحاج زین‌العابدین عابد، والی این ولایت، در نشستی دیدار نمودند.

در این. . .

BACK TO NEWS