محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، و هیأت همراهش به خاطر ارزیابی خدمات صحی و رسیده‌گی همه‌جانبه به زلزله‌زدگان به ولایت های ننگرهار و کنر سفر کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۹:۴۰
MOPH

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه، همراه با تعدادی از مسوولان، نخست به ولایت ننگرهار و سپس به ولسوالی نورگل ولایت کنر، به مناطق مزاردره و دیر که شمار زیادی از باشنده‌گان آن متضرر شده‌اند، سفر کرد.

هدف این سفر، ارزیابی خدمات و نیازمندی‌های صحی برای آسیب‌دیدگان زلزله، رساندن خدمات صحی، بررسی روند انتقال مجروحین و مشاهده وضعیت منطقه از نزدیک بود. وزیر صحت عامه در جریان این سفر از تلاش‌های مسوولان صحی، نهادها و مردم محل قدردانی کرد و به مسوولان مربوطه برای ارائه خدمات بهتر، هدایات لازم را داد.

قابل یادآوری است، که از لحظات ابتدایی وقوع زلزله، بر اساس هدایت رهبری وزارت صحت‌عامه، مراکز صحی در چهار ولایت و مرکز کابل در حالت آماده‌باش برای پاسخ‌گویی عاجل قرار گرفته‌اند.

همچنان، تیم‌های صحی شبانه به مناطق آسیب‌دیده اعزام گردیده و عملیات نجات تا هنوز ادامه دارد، که از شب گذشته تا اکنون، صدها زخمی در ولایات کنر، ننگرهار و لغمان مورد تداوی قرار گرفته‌اند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۱۳
Background image

به تعداد ۲۸ عراده موترسایکل جدید برای واکسیناتوران اوتریچ، از سوی ریاست صحت‌عامه ولایت بادغیس توزیع گردید

این موترسایکل‌ها با حمایت مالی اداره یونیسف به‌منظور سهولت رفت‌وآمد واکسیناتوران، دسترسی بهتر آنان به مناطق دوردست و بهبود روند ارائه خدمات واکسیناسیون به باشنده‌گان این مناطق فراهم شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان با محترم مولوی عبدالله مختار، والی ولایت بغلان در دفتر کاری خویش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد وضعیت صحی این ولایت، کیفیت خدمات صحی و تقویت زیربناهای صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

والی بغلان خواستار ازسرگیری و تکمیل کارهای باقی‌مانده شفاخانه ولسوالی اندراب. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۱۵
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی شهید موسی شفیق با اشتراک بیش از ۳۵۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

BACK TO NEWS