از یک تعداد مراکز صحی، دواخانه‌ها و رستورانت‌ها در ولایت‌های فراه و بلخ نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۵۶
moph

این نظارت که توسط مسوولان ریاست های صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن، یک اتاق اکسری و دو دواخانه در ولایت فراه، و هشت رستورانت در ولایت بلخ به دلیل تخطی از قوانین صحی و عدم رعایت حفظ‌ الصحه مسدود گردیدند.

همچنان، در جریان این نظارت به مسوولان مربوطه هدایات لازم برای رعایت قوانین صحی داده شد، تا از ارائه خدمات بی‌کیفیت و غیرمعیاری جلوگیری شده و صحت مردم حفظ گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۴۶
Background image

نظارت از ملکیت‌ها به‌منظور کاهش آلودگی هوا در شهر کابل

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

BACK TO NEWS