الحافظ داکتر نعیم‌الله ایوبی رئیس عمومی تنظیم ادویه و محصولات صحی وزارت صحت عامه ا.ا.ا، در جریان سفر رسمی‌اش به کشور بنگله‌دیش، با محترم داکتر شمیم حیدر رئیس عمومی اداره تنظیم ادویه این کشور، دیدار کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲ - ۱۰:۵۴
moph

در این دیدار، دو طرف  در مورد همکاری‌های تخنیکی در بخش ادویه بحث و تبادل نظر نمودند

رئیس اداره تنظیم ادویه بنگله‌دیش ضمن تأکید بر تداوم همکاری‌های همه‌جانبه با افغانستان در بخش ادویه، تعهد سپرد. که در این نشست، در مورد ارتقاء ظرفیت کارمندان افغان در بخش ادویه، سفر متخصصان بخش ادویه به کشور بنگله‌دیش و بازدید از فابریکه‌های تولیدی، صدور ادویه با کیفیت بلند و قیمت مناسب به افغانستان و موضوعات مهم مرتبط با تنظیم و راجستریشن ادویه و محصولات صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنان، در مورد تسریع روند ثبت و ارزیابی شرکت‌های تولیدی ادویه بنگله‌دیش و اقلام تولیدی آن‌ها بحث صورت گرفت، که پس از طی مراحل تخنیکی، در این زمینه یک تفاهم‌نامه به امضا خواهد رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۹
Background image

به مناسبت گرامی‌داشت از روز استقلال افغانستان، بیرق‌های سفید امارت اسلامی با افتخار و احترام در محوطه وزارت صحت‌عامه به اهتزاز درآمدند

مسئولان وزارت صحت‌عامه به مناسبت این روز بزرگ و پرافتخار استقلال کشور، مراتب تبریکی صمیمانه خود را به همه هموطنان ابراز کرده و از بارگاه خداوند متعال برای استقلال و حاکمیت افغانستان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۳
Background image

به هزینه ۳۰ میلیون دالر امریکایی، یک فابریکه تولید ادویه به نام «دیم فارما» در ولایت هرات افتتاح شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه، شماری از مسئولان ادارات امارتی، نماینده‌گان نهادهای بین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۰
Background image

برنامه آموزشی سه‌روزه تطبیق معیارهای اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی در زون شمال‌شرق کشور آغاز شد

در این برنامه آموزشی، نمایندگان شفاخانه‌های خصوصی ولایت‌های کندز، تخار، بغلان و بدخشان اشتراک دارند که در جریان آن، معیارهای مربوط به اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌ها و روش‌های عملی. . .

BACK TO NEWS