۳۸ باب تأسیسات صحی به‌دلیل نداشتن جواز قانونی و نقض قوانین صحی مسدود گردید و حدود ۲ تُن مواد غذایی تاریخ‌گذشته در ولایت پکتیا جمع‌آوری شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۴:۰
moph

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت پکتیا از سکتور صحی خصوصی و فروشگاه‌های عمده و پرچون مواد غذایی در مرکز گردیز و ولسوالی‌های زرمت و روحانی‌بابا این ولایت نظارت نمودند که در نتیجه آن، ۴ باب کلینیک سراپا، ۱۸ باب معاینه‌خانه، ۹ باب کلینیک دندان، ۶ باب لابراتوار و ۱ باب اتاق اکسری به‌دلیل نداشتن جواز قانونی و نقض قوانین صحی مسدود گردیدند.

همچنان در جریان این نظارت، ۱۵ قلم ادویه تاریخ‌گذشته و ۸۲ قلم مواد غذایی که مجموعاً حدود ۲ تُن می‌شود، جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به گدام مرکزی انتقال داده شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۰:۱۲
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم فقره هجدهم

هرگاه مسئولین، کارکنان ادارات امارتی و تمام اشخاصی که به نحوی با ادارات امارتی پیوند داشته باشند و با قاچاقچیان در قاچاق همکاری و یا رهنمایی کنند، بعد از دریافت دلایل اثباتیه از وظایف. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۰:۱
Background image

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه CARE به ارزش نزدیک به ۳۰۰ هزار دالر برای ارائه خدمات صحی در ولایت بلخ تفاهم‌نامه امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به منظور ارائه خدمات صحی در ولایت بلخ، تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش (۲۹۹۹۹۸) دوصد و نود و نه هزار و نهصد و نود و هشت دالر امریکایی با مؤسسه CARE به امضا رسانید.

این تفاهم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۹
Background image

به مناسبت گرامی‌داشت از روز استقلال افغانستان، بیرق‌های سفید امارت اسلامی با افتخار و احترام در محوطه وزارت صحت‌عامه به اهتزاز درآمدند

مسئولان وزارت صحت‌عامه به مناسبت این روز بزرگ و پرافتخار استقلال کشور، مراتب تبریکی صمیمانه خود را به همه هموطنان ابراز کرده و از بارگاه خداوند متعال برای استقلال و حاکمیت افغانستان،. . .

BACK TO NEWS