محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی عبیدالله امین‌زاده معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۳:۱۸
MOPH

در این دیدار، در مورد تقویت هماهنگی و همکاری‌های مشترک میان دو وزارت و فراهم‌سازی خدمات صحی و تداوی برای اطفال که در پرورشگاه‌های مربوط وزارت کار و امور اجتماعی حضور دارند، و نیز ایجاد تسهیلات لازم برای آنان از طریق یک تفاهم‌نامه مشترک میان دو وزارت، بحث و تبادل نظر همه‌جانبه صورت گرفت.

همچنان، در این دیدار یک کمیته تخنیکی تعیین گردید که این کمیته برای تهیه تفاهم‌نامه یادشده میان دو وزارت و پیشبرد امور تخنیکی مربوطه اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۵:۱۲
Background image

ریاست ارتقای ظرفیت وزارت صحت‌عامه، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و اداری کارمندان، دو برنامه آموزشی جداگانه را برگزار کرد

در این برنامه‌ها، برای ۲۲ کارمند اداری ریاست‌های تفتیش داخلی، صحت محیطی، برنامه ملی تداوی معتادین و ریاست تنظیم شورای نرسنگ و قابله‌گی، آموزش دو روزه اداری و برای ۴۴ کارمند مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۴:۴۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان، و هیئآت همراهش؛ از بخش‌های مختلف شفاخانه تخصصی اندرا گاندی دیدار کرد

محترم وزیر صحت‌عامه از بخش نرسری، بخش پذیرش و بخش HDU این شفاخانه دیدار نموده و وضعیت عمومی بخش‌های یادشده، روند ارائه خدمات و امکانات موجود را از نزدیک ارزیابی کرد.

همچنان محترم وزیر. . .

BACK TO NEWS