داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، در سفری به ولایت پکتیا از چگونه‌گی رسیده‌گی به زخمی های که از اثر زلزله آسیب دیده اند از نزدیک بررسی نمود

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۱/۴/۲ - ۱۳:۳۵
داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، در سفری به ولایت پکتیا از چگونه‌گی رسیده‌گی به زخمی های که از اثر زلزله آسیب دیده اند از نزدیک بررسی نمود

سرپرست وزارت صحت عامه ضمن بررسی از چگونه‌گی رسیده‌گی کارمندان صحی به زخمی ها، به مسوولان صحی این ولایت هدایت داد تا زخمی های که در وضعیت بد صحی قرار دارند به شفاخانه های کابل منتقل نمایند.
داکتر عباد هم‌چنان از مسوولان ادارات صحی خواست تا از هیچ نوع تلاش در راستای رسیده‌گی به آسیب دیده‌گان دریغ نورزند.
وزارت صحت عامه، باوجود اینکه از تمام امکانات دست داشته اش برای رسیده‌گی هرچه بهتر به زخمی های این حادثه علمناک استفاده نموده است، اما هنوز هم باشندگان این ولایت نیاز به دوا و دیگر امکانات دارند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۴۰
Background image

نشستى به هدف بازبینى بسته‌های صحی EPHS و BPHS در چوکات معینیت پالیسی‌ و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه برگزار گردید

در این نشست، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی‌ و انکشاف صحت وزارت صحت عامه، مشاوران این معینیت، شماری از رئیسان مرکزی، نماینده‌گان سازمان صحی جهان (WHO)، یونیسف و مؤسسات تطبیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۲:۲
Background image

از یک تعداد دواخانه ها و فروشگاه های مواد خوراکی در ولایت های ننگرهار و بلخ نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف تیم های نظارت و بررسی ریاست های صحت عامه این ولایت صورت گرفت، در نتیجه آن ۹۰ کیلو گرام ادویه تاریخ گذشته و بی کیفیت در ناحیه های اول و دوم شهر جلال آباد ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۱:۴۴
Background image

بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) در شفاخانه حوزوی ابو علی سینا بلخی با تجهیزات عصری از سوی ریاست صحت عامه ولایت بلخ، افتتاح ګردید

این بخش به کوشش وزارت صحت عامه و با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد (UNDP) به هزینه ۱.۶ میلیون دالر امریکایی ساخته و به بهره‌برداری سپرده شده است. با آغاز فعالیت این بخش، سهولت‌های. . .

BACK TO NEWS