دیدار سرپرست وزارت صحت عامه با نماینده خاص سازمان کشورهای اسلامی

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ - ۱۱:۶
دیدار سرپرست وزارت صحت عامه با نماینده خاص سازمان کشورهای اسلامی

پنج شنبه، 19 حوت 1400

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، با آقای طارق البخیط نماینده خاص کشورهای اسلامی در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار، روی همکاری های سازمان کشورهای اسلامی در بخش صحت افغانستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

سرپرست وزارت صحت عامه، از حضور آقای البخیط در افغانستان استقبال نموده و خواهان همکاری های بیشتر این سازمان در بخش های شفاخانه‌های تداوی معتادین، شفاخانه‌های کرونا، معافیت کتلوی و‌ دیگر بخش‌های صحت گردید.

داکتر عباد، وزارت صحت عامه را یک نهاد غیر سیاسی خوانده گفت که هدف ما خدمت به مردم افغانستان است.

از سوی هم، آقای البخیط نماینده سازمان کشورهای اسلامی، بر ادامه همکاری های این سازمان در افغانستان تاکید نموده گفت که ما متعهد استیم تا همکاری بشردوستانه خود را در افغانستان ادامه دهیم.

او‌ هم‌چنان گفت که پیشنهادات رهبری وزارت صحت عامه را در بخش های نامبرده با مسوول این‌ سازمان شریک ‌می‌سازد تا در این رابطه همکاری صورت‌ گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۲:۱۷
Background image

ریاست هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه، با مسوولان صحت‌عامه ولایت های کندهار، ارزگان، نیمروز، هرات، هلمند، غور، بادغیس و فراه نشست آنلاین برگزار کرد

در این نشست آنلاین، داکتر فضل‌الهی علیزی رئیس هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه، مسوولان مربوطه و رئیسان صحت‌عامه ولایات اشتراک داشتند و در مورد ارائه خدمات صحی بهتر برای عودت‌کننده‌گان به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۲۷
Background image

مراسم افتتاح یک مسجد جامع که به هزینه بیش از شش میلیون افغانی ساخته شده است، در محوطه ریاست صحت‌عامه ولایت پکتیکا، برگزار گردید

 این مسجد جامع به هزینه شخصی یک تاجر ساخته شده و گنجایش حدود ۵۰۰ نفر را در یک زمان دارد. در مراسم افتتاح این مسجد، والی پکتیکا، نماینده‌گان وزارت صحت‌عامه، تعدادی از مسوولان دولتی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۲۱
Background image

معینیت غذا و دوا وزارت صحت‌عامه برای ۲۳ تن از کارمندان این اداره ورکشاپ یک‌ روزه را تحت عنوان "معیارسازی" برگزار کرد

این ورکشاپ که توسط ترینران اداره ملی استندردها برای کارمندان عمومی بخش مصوونیت غذایی معینیت غذا و دوا برگزار شد، به هدف ایجاد هماهنگی بهترمیان این ادارات، معرفی معیارهای جدید و ارزیابی. . .

BACK TO NEWS