دیدار معین عرضه خدمات صحی با رییس تفتیش وزارت امر به معروف و نهی از منکر

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۵ - ۱۶:۱
دیدار معین عرضه خدمات صحی با رییس دفتیش وزارت امر به معروف و نهی از منکر

پنج‌شنبه، 5 حوت 1400

داکتر حبیب الله اخند زاده معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، امروز در نشستی با مولوی فضل الربی رییس تفیتش وزارت امر به معروف و نهی از منکر دیدار و گفتگو نمود.

در این نشست، روی چگونه‌گی تطبیق هدایات وزارت امر به معروف و نهی از منکر در پیوند به قوانین اسلامی در ادارات دولتی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

مولوی فضل الربی تطبیق شریعت اسلامی را در ادارات دولتی از خواست های مهم این وزارت خوانده و از رهبری وزارت صحت عامه خواست تا طرز العمل این وزارت را بالای کارمندان وزارت صحت عامه تطبیق نمایند.

او هم‌چنان گفت که رعایت حجاب اسلامی از سوی زنان، جدا سازی دفاتر زنانه و مردانه در تمام ادارات دولتی، نتراشیدن ریش از سوی مردان، استفاده دستار و یا کلاه از سوی مردان در ادارات، ادای نماز جماعت در مساجد، اجازه ندادن به مراجعین بی حجاب در ادارات، منع استفاده مواد مخدر در تالارهای عروسی، از خواست های مهم این وزارت می‌باشند.

از سوی هم، داکتر حبیب الله آخند زاده معین عرضه خدمات صحی، از هدایات وزارت امر به معروف و نهی از در رابطه به تطبیق احکام شریعت اسلامی استقبال نموده و راستای تطبیق آن در وزارت صحت عامه وعده همکاری داد.

در عین حال، مولوی محمد داوود منصوری رییس دفتر وزارت صحت عامه، گفت که در گذشته فرهنگ غرب، فرهنگ اسلامی را در افغانستان تحت تاثیر قرار داده بود و اکنون ما در راستای تطبیق فرهنگ اسلامی تلاش خواهیم کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۲:۴۷
Background image

مراسم افتتاح آفر پروژه ساخت و نصب یک پایه ترانسفارمر برای حل مشکل برق شفاخانه ملی و تخصصی تداوی بیماری‌های ساری وزارت صحت‌عامه برگزار شد

 افتتاح این آفر، به هدف تقویت زیربناهای تخنیکی شفاخانه ملی و تخصصی تداوی بیماری‌های ساری، تأمین دوامدار برق، رفع مشکلات تخنیکی موجود و ارتقاء کیفیت خدمات صحی برای بیماران و مراجعین راه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۴:۴۵
Background image

۱۳ پروژه بازسازی مراکز صحی و ترمیم ۲۲ منبع آبی در ولایت غور با موفقیت تکمیل شد

در ولایت غور، ۱۱ مرکز صحی در ولسوالی‌های الفاروق، ساغر، پسابند و لعل و سرجنگل پس از بازسازی کامل فعالیت خود را از سر گرفتند. این بازسازی شامل ترمیم بخش‌های معاینه، نسایی-ولادی، مراکز. . .

BACK TO NEWS