فعالیت های تیم نظارت و بازرسی ریاست صحت‌عامه ولایت فاریاب، از سکتور صحی خصوصی در ماه گذشته

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۴:۳۵
moph

مدیریت عمومی نظارت و بازرسی از تاسیسات تولید و تورید ادویه و محصولات صحی ولایت فاریاب،  در یک ماه گذشته از ۵۹ باب سکتور خصوصی دوایی از جمله عمده فروشی‌ها و نماینده گی شرکت‌های ادویه و محصولات صحی در مرکز شهر میمنه نظارت نمود.

در این نظارت (۴۴ ) باب عمده فروشی ادویه و محصولات صحی و۱۵ باب نماینده گی شرکت‌های ادویه وگدام های آنان شامل بود، که از این میان ۵ باب عمده فروشی ادویه و نماینده گی این شرکت‌ها به علت اضافه ستانی مسدود گردید.

هم چنان به تعداد ۱۰۰ قلم ادویه مختلف النوع تاریخ گذشته که وزن تقریبی آن ۵۰۰ کیلو گرام می‌شد نیز جمع آوری و به خاطر هدر نمودن به ریاست صحت‌عامه ولایت فاریاب انتقال گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۴۶
Background image

نظارت از ملکیت‌ها به‌منظور کاهش آلودگی هوا در شهر کابل

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

BACK TO NEWS