مولوی محمد سلیم حقانی رئیس تفتیش داخلی وزارت صحت‌عامه و تیم تخنیکی همراهش در جریان سفری به ولایت هلمند، با مولوی امان‌الدین منصور والی این ولایت دیدار نمودند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۳:۵۲
moph

در این دیدار که نقیب‌الله فاتح رئیس صحت‌عامه هلمند نیز حضور داشت، در رابطه به بهبود خدمات صحی و حل مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت. والی هلمند وعده سپرد که اداره ولایتی در همکاری با اداره مرکزی برای تقویت سکتور صحت تلاش خواهد کرد. وی همچنان افزود که سفرهای مسوولان وزارت صحت‌عامه در حل مشکلات و فراهم‌سازی سهولت‌ها بسیار مؤثر است.

رئیس تفتیش داخلی اظهار داشت که، برای بهبود خدمات صحی، مشکلات موجود به شکل مشترک حل خواهند شد و تلاش می‌شود که با در نظر داشت وضعیت هلمند، تغییرات مثبتی در بخش صحت به میان آید تا سهولت‌های لازم برای مردم فراهم گردد.

قابل یاد آوری است که رئیس تفتیش داخلی و تیم تخنیکی همراهش از ریاست صحت‌عامه هلمند نیز دیدار نموده و به مسوولان مربوطه جهت ارائه خدمات به موقع توصیه‌های لازم را ارائه نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۳۳
Background image

امتحان شمولیت به برنامه تخصص برای سال 1405 از نزد کاندیدان واجد شرایط آن اخذ گردید

امتحان شمولیت به برنامه تخصص وزارت صحت‌عامه، با حضور محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، داکتر نثار احمد نیازی رئیس عمومی اکمال تخصص و مسوولان محترم اداره ملی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۹
Background image

برای اولین بار یک عملیات جراحی تومور مغزی در شفاخانه حوزوی ابوعلی سینای بلخی به طور موفقانه اجرا شد

مسوولان دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه حوزوی ابوعلی سینای بلخی، از اجرای موفقانه اولین عملیات تومور مغزی intra-axial  که باعث سردردی شدید، دلبدی و همچنان کاهش بینایی نزد یک دختر ۱۲ ساله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۶
Background image

روند خط ‌اندازی زمین‌های پارک صنعتی دوا در ولسوالی میربچه‌کوت کابل آغاز گردید

روند خط ‌اندازی زمین‌های پارک صنعتی دوا واقع ولسوالی میربچه‌کوت، قریه خروتی ولایت کابل، توسط تیم کدستر و انجینران ریاست اراضی کابل با همکاری مدیریت اراضی میربچه‌کوت، با حضور محترم مولوی. . .

BACK TO NEWS