نشستی به خاطر هماهنگی بیشتر و ایجاد سهولت در کارها، میان یک تعداد از ریاست‌های وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۸ - ۱۰:۵۴
moph

نشست هماهنگی با حضور رهبری وزارت صحت‌عامه، به منظور بهبود بیشتر روابط بین ریاست عمومی نظارت، بازرسی و سیستم معلومات صحی، ریاست هماهنگی سکتور خصوصی، ریاست صدور جواز کارمندان صحی و ریاست بازرسی از تأسیسات صحی برگزار گردید.

در این نشست که محترم مولوی نور جلال جلالی وزیرصحت‌عامه، محترم ملا بخت الرحمن شرافت معین مالی و اداری، محترم مولوی‌عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات خدمات صحی و مسوولان ریاست های مربوطه اشتراک داشتند، در مورد رسیده گی به کارها به وقت معین، فیصله در مورد شکایات شریک شده از طرف مسوولان سکتور صحی خصوصی، ایجاد یک سیستم دیتابیس واحد به خاطر هماهنگی بهتر به مراکز صحی خصوصی و تهیه یک پلان مشترک نظارت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، بر ایجاد کمیته نظارتی مشترک از سوی ادارات مربوطه به خاطر بهبود بیشترکارها، تعیین هزینه عرضه خدمات صحی و تقویت نظارت بر مراکز صحی تاکید نموده و از مسوولان مربوطه خواست تا در این زمینه تدابیر لازم اتخاذ نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۴
Background image

دور چهارم نظارت از پیشبرد برنامه تخصص در شفاخانه های تخصصی ۱۰۲ بستر خیرخانه و استقلال صورت گرفت

به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص به شفاخانه های تخصصی ۱۰۲ بستر خیرخانه و استقلال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۲
Background image

یک سمینار علمی آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در پوهنتون تخنیکی ولایت غزنی با اشتراک بیش از ۷۰۰ تن از محصلین برگزار شد

این سمینار از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه  تداوی ۵۰ بستر مواد مخدر ، ریاست  صحت‌عامه ولایت غزنی برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در ساختن. . .

BACK TO NEWS