ورکشاپی به خاطر نیاز سنجی ایجاد شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی بیماران قلبی در شهرکابل برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۰:۵۱
moph

در این ورکشاپ محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، رییسان مرکزی این وزارت و نماینده گان وزارت مالیه، بانک انکشاف اسلامی و شرکت های ساختمانی اشتراک داشتند.

هدف از این ورکشاپ چگونگی پیشبرد کارهای ایجاد بهتر شفاخانه ۱۰۰ بستر قلبی در شهر کابل بود که به همکاری مالی بانک انکشاف اسلامی، وزارت صحت‌عامه، شرکت های ساختمانی و ادارات همکار به پیش برده می شود.

در افتتاح این ورکشاپ، محترم معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه گفت: « جای مسرت است که، امروز ما شاهد آغاز کار برای ایجاد یک شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی بیماران قلبی در شهر کابل هستیم، که این یک گام مهم و موثر در راستای بهبود سیستم صحی در کشور می‌باشد

محترم داکترغیاثی علاوه نمود، وزارت صحت‌عامه در قسمت تداوی بیماری های ساری اقدامات لازمی را انجام داده است که این امراض رو به کاهش است.

وی همچنان تاکید کرد که  رهبری این وزارت در قسمت امراض غیر ساری نیز کارهای موثری را انجام داده است که از جمله  تداوی بیماران قلبی در شفاخانه صحت طفل انداراگاندی و شفاخانه صدری ابن سینا نامبرد.

در ادامه این ورکشاپ، داکتر سید رسول منگل رییس عمومی پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه، گفت: « با آمدن حکومت امارت اسلامی، تغییرات مثبتی زیادی در بخش های مختلف در کشور به وجود آمده است. که ایجاد شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی بیماران قلبی در کابل یکی از نمونه های آن می باشد و این شفاخانه نه تنها برای تداوی بیماران قلبی، بلکه برای آموزش داکتران متخصص کشور نیز فعالیت خواهند کرد

از سوی‌هم، نماینده گان بانک انکشاف اسلامی و نماینده گان شرکت های ساختمانی، که در ساخت این شفاخانه فعالیت خواهند کرد، در پرزنتیشنی چگونگی کار و پیشبرد مراحل ساخت این شفاخانه را برای اشتراک کننده گان تشریح نمودند. که اشتراک کننده گان نظریات خود را به خاطر بهبود و چگونگی آن ارایه نموده و به سوالات آنان نیز پاسخ داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۶
Background image

واکسیناسیون ۱۶.۷ میلیون کودک در کمپاین سراسری واکسین سرخکان

آمریت معافیت کتلوی ملی ریاست عمومی وقایه و کنترول امراض اعلام می دارد که، برای ۱۶.۷۱۵.۱۱۵ میلیون طفل ۶ ماه الی ۱۰ سال طی راه اندازی یک برنامه کمپاین سراسری واکسیناسیون، در دو مرحله، . . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۹
Background image

مراسم دومین دور فارغ التحصیلان برنامه توانمند سازی صحت‌عامه، در یک نشستی برگزار شد

۳۰ تن از اشتراک کننده گان، بعد از یک دور برنامه آموزشی شش ماهه، تحت عنوان توانمند سازی صحت‌عامه، از طریق ریاست انستیتوت ملی صحت وزارت صحت‌عامه، به همکاری مالی و تخنیکی موسسه امفنت- افکو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۳:۳۳
Background image

به ارزش ۱۱.۵ میلیون افغانی، ۸۳ قلم انواع ادویه به مراکز صحی کوچی‌ها در ولایت لوگر توزیع شد

این کمک‌ها با حمایت مالی چندین نهاد بین‌المللی و از سوی وزارت صحت‌عامه فراهم شده و هدف آن بهبود دسترسی کوچی‌ها به خدمات صحی می‌باشد.

محمدزرک زیرک، رئیس صحت‌عامه ولایت لوگر گفت،که این. . .

BACK TO NEWS