کمپاین آگاهی‌دهی عامه برای جلوگیری از بیماری کولرا در کابل برگزار شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۱۲
MOPH

ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، در نواحی دهم و پانزدهم شهر کابل، کمپاین آگاهی‌دهی عامه را در شماری از مکاتب و کودکستان‌ها به منظور جلوگیری از بیماری کولرا راه‌اندازی کرد.

در جریان این کمپاین، به ۴۰۰۰ تن از معلمان و شاگردان معلومات و رهنمودهای صحی در مورد جلوگیری از بیماری کولرا توزیع شد.

همچنان ۲۵۰۰ برگه تبلیغاتی با پیام‌های صحی، در مکان‌های مناسب مکاتب و کودکستان‌ها نصب و توضیح داده شد تا از گسترش این بیماری جلوگیری و صحت شاگردان حفظ گردد.

علاوه بر آن، مسوولان ریاست صحت محیطی، به معلمان و کارکنان مکاتب و کودکستان‌ها در زمینه مراعت نمودن اصول حفظ‌ الصحه و گرفتن کارت صحی هدایات لازم را ارائه نمودند، تا محیط آموزشی سالم و مصئون برای شاگردان فراهم شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۵:۵۳
Background image

در ولسوالی شیوه ولایت ننگرهار از یک تعداد مراکز صحی، دواخانه‌ها، لابراتوارها، هوتل‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی نظارت صورت گرفت

این نظارت که توسط مسئولین بخش نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ننگرهار صورت گرفت در جریان آن، ۵۰۰ کیلوگرام مواد غذایی و ادویه تاریخ گذشته و بی‌کیفیت جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به محل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۵:۴۹
Background image

۷ معاینه خانه در ولایت خوست به دلیل نوشتن نسخه های شفری بسته شدند

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه خوست، در نواحی دوم، سوم، چهارم و پنجم این ولایت از شماری مراکز صحی و معاینه خانه ها بازدید نمودند که در نتیجه، ۷ معاینه خانه به دلیل نوشتن نسخه‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۵:۴۳
Background image

از یک تعداد دواخانه ها در ولایت نیمروز نظارت صورت گرفت

این نظارت از طرف مسوولان تطبیق از قوانین صحی ریاست صحت‌عامه این ولایت صورت گرفت، که در نتیجه آن یک باب دواخانه به دلیل نداشتن جواز قانونی مسدود گردید و مقداری ادویه های تاریخ گذشته نیز. . .

BACK TO NEWS