یک عراده آمبولانس توسط یک تاجر ملی به مرکز صحی ولسوالی چپرهار ولایت ننگرهار، تسلیم داده شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۳۶
moph

این آمبولانس به ارزش ۵ هزار دالر امریکایی توسط حاجی عبدالجبار صافی، تاجر ملی این ولسوالی، خریداری و در مراسمی با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف رئیس صحت‌عامه ننگرهار و دیگر مسوولان، به مرکز صحی جامع چپرهار تحویل داده شد.

رئیس صحت‌عامه ننگرهار، از این اقدام نیکوکارانهٔ تاجر یادشده ستایش کرد و همچنان از داکتران این ولسوالی به دلیل انگیزه نیک و فعالیت‌های داوطلبانه‌شان از جمله ایجاد کمپ‌های صحی رایگان و جذب کمک‌ها در بخش صحی، ابراز قدردانی کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۲۰
Background image

فصل اول، ماده هفدهم، فقره پانزدهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل اول، ماده هفدهم، فقره پانزدهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

شرکت های وارداتی مکلف اند که مواد غذایی، ادویه  و محصولات صحی را در ذخایر معیاری نگهداری کنند.. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۳۸
Background image

نشست بورد ملی بازنگری نوآوری‌های سکتور صحت از سوی  وزارت صحت‌عامه برگزار شد

در این نشست، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، داکتر سید رسول منگل رئیس عمومی پالیسی و پلان، داکتر میرویس احمدزی رئیس اقتصاد و تمویل صحت، مشاوران مقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۵۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برای تقویت خدمات صحی در ولایت‌های ننگرهار و پروان با مؤسسه PUAMI قرارداد امضا کرد

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Premiere Urgence Aid Medical International (PUAMI) به منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت‌های ننگرهار و پروان، قراردادی را به ارزش ۲۷۱ هزار و ۷۷۴. . .

BACK TO NEWS