یک مقدار مواد غذایی تاریخ گذشته وبی کیفیت در ولایت تخار جمع آوری و هدر گردید

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۶ - ۱۱:۱۲
یک مقدار مواد غذایی تاریخ گذشته وبی کیفیت در ولایت تخار جمع آوری و هدر گردید

دوشنبه 26 ثور 1401

داکتر عبدالقهار احمدی رییس صحت‌عامه ولایت تخار از جمع آوری دو نیم تن مواد غذایی تاریخ گذشته و بی کیفیت در این ولایت خبر می دهد.

رییس صحت‌عامه تخار افزود، این مواد غذایی از شهر تالقان و نواحی مختلف آن جمع گردیده و در حضور نماینده گان ادارات مختلف از جمله مقام ولایت، قومندانی امنیه، ریاست اطلاعات و فرهنگ، شهرداری تالقان ، ریاست حفاظت از محیط زیست، صنعت و تجارت و اتحادیه پیشه وران هدر گردید.

همچنان داکتر احمدی گفت: روند جمع آوری مواد بی کیفیت و تاریخ گذشته در این ولایت ادامه داشته و از باشنده گان این ولایت خواهانیم تا در وقت خرید مواد غذایی و جمع آوری مواد بی کیفیت با ریاست صحت‌عامه همکاری نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۴۰
Background image

نشستى به هدف بازبینى بسته‌های صحی EPHS و BPHS در چوکات معینیت پالیسی‌ و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه برگزار گردید

در این نشست، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی‌ و انکشاف صحت وزارت صحت عامه، مشاوران این معینیت، شماری از رئیسان مرکزی، نماینده‌گان سازمان صحی جهان (WHO)، یونیسف و مؤسسات تطبیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۲:۲
Background image

از یک تعداد دواخانه ها و فروشگاه های مواد خوراکی در ولایت های ننگرهار و بلخ نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف تیم های نظارت و بررسی ریاست های صحت عامه این ولایت صورت گرفت، در نتیجه آن ۹۰ کیلو گرام ادویه تاریخ گذشته و بی کیفیت در ناحیه های اول و دوم شهر جلال آباد ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۱:۴۴
Background image

بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) در شفاخانه حوزوی ابو علی سینا بلخی با تجهیزات عصری از سوی ریاست صحت عامه ولایت بلخ، افتتاح ګردید

این بخش به کوشش وزارت صحت عامه و با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد (UNDP) به هزینه ۱.۶ میلیون دالر امریکایی ساخته و به بهره‌برداری سپرده شده است. با آغاز فعالیت این بخش، سهولت‌های. . .

BACK TO NEWS