یک مرکز صحی جامع جدید در ولایت هلمند افتتاح شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۰:۴
MOPH

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا. در جریان سفرش به ولایت هلمند، یک مرکز صحی جامع جدید را به ارزش حدود ۲۶ میلیون افغانی در ولسوالی سنگین این ولایت افتتاح کرد.

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، الحاج مولوی عبدالرحمن مسلم والی هلمند، مولوی شفیع الله رییس صحت‌عامه ولایت هلمند، و باشنده گان محل اشتراک داشتند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، از اعمار این مرکز صحی در ولسوالی سنگین ولایت هلمند ابراز خرسندی نمود و آن را یک دست آورد بزرگ به خاطر ارائه خدمات صحی به باشنده گان ولسوالی سنگین خواند.

محترم وزیر صحت‌عامه، با اشاره به این مرکز صحی گفت: تلاش می‌کنیم تا خدمات صحی معیاری را به هر یک از شهروندان کشور ارائه نماییم و به گونه ای کار کنیم تا نیازهای صحی مردم برطرف گردد.

قابل ذکر است که وزارت صحت‌عامه، تلاش‌های خود را به خاطر گسترش سیستم صحی در مناطق مختلف کشورانجام می‌دهد و کارها جریان دارد تا یک سیستم صحی خودکفا و معیاری در آینده داشته باشیم.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۵:۴۱
Background image

مولوی محمد سلیم حقانی، رئیس تفتیش داخلی وزارت صحت‌عامه، در جریان سفرش به ولایت هرات با هیآت رهبری اتحادیه دوا فروشان این ولایت دیدار کرد

در این دیدار، در مورد حل مشکلات موجود در بخش دوا فروشان، به‌ویژه موضوعات مربوط به جوازدهی، عرضه خدمات دوایی و تطبیق قوانین وزارت صحت‌عامه بحث صورت گرفت.

همچنان، در این دیدار اعضای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۵:۲
Background image

نشست آنلاین ریاست هماهنگی صحت ولایات با مسئولان ۹ ولایت برای تقویت هماهنگی و بهبود خدمات صحی

داکتر فضل‌الهی علیزی رئیس هماهنگی صحت ولایات وزارت صحت‌عامه، در یک نشست آنلاین با مسوولان صحت‌عامه ولایت های قندز، تخار، سرپل، جوزجان، سمنگان، بلخ، فاریاب، بدخشان و بغلان دیدار کرد.

ه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

یک تاجر ملی، به ارزش ۲۰ هزار دالر امریکایی تجهیزات و لوازم طبی را به شفاخانه حوزه‌وی شهر زرنج ولایت نیمروز کمک کرد

گل احمد نورزاد یک تن از تاجران ملی، با اشاره به اهمیت و حمایت از سکتور صحی، اعلام کرد که کمک‌های مشابه در ولایات فراه و قندهار نیز ادامه خواهد یافت.

همچنان، داکتر عبدالحکیم رسولی، رئیس. . .

BACK TO NEWS