داکتر عنایت‌ الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، همراه با یک هیأت تخنیکی در جریان سفرشان به ولایت بامیان، با داکتر جواد حکیمی رئیس صحت عامه این ولایت، دیدار نمودند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۳:۵۷
moph

در این دیدار، رئیس صحت‌عامه بامیان ضمن خوش‌آمدید به هیأت اعزامی وزارت، معلوماتی را در مورد وضعیت صحی این ولایت، دستاوردها و پیشرفت‌های اخیر، چالش‌های موجود و پلان‌های آینده را با آنان شریک ساخت و از حمایت دوامدار وزارت صحت‌عامه ابراز خرسندی نمود.

همچنان، داکتر عنایت‌الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، هدف سفرش را به این ولایت تشریح نمود و از عملکرد ریاست صحت‌عامه ولایت بامیان در بخش بهبود وضعیت صحی ابراز قدردانی کرد.

علاوه بر آن در این دیدار، در مورد وضعیت تطبیق برنامه‌های ملی صحی در مراکز صحی، کیفیت خدمات صحی ارائه‌شده، تجهیزات طبی و وضعیت کارمندان صحی نیز بحث و گفتگو صورت گرفت.

از سوی‌هم، با حضور مسوولان مؤسسه تطبیق‌کننده، از تمام بخش‌های مرکز صحی جامع شهیدان مربوط مرکز بامیان دیدار صورت گرفت، گزارش‌های ثبت بیماران، روند ارائه خدمات، تجهیزات طبی و نحوه برخورد کارمندان صحی با بیماران مورد ارزیابی قرار گرفت و به خاطر بهبود بیشتر خدمات، تعدادی از پیشنهادها با مسوولان آن مرکز نیز شریک ساخته شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۴:۸
Background image

نشست مشترک نماینده گان وزارت صحت‌عامه و وزارت کار و امور اجتماعی برگزار گردید

این نشست از سوی ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه، با حضور نماینده‌گان ریاست‌های طب وقایوی، طب معالجوی، اقتصاد و تمویل صحت این وزارت و ریاست محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۵۵
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.افغانستان، در جریان سفر رسمی‌اش‌ به ولایت سمنگان، بخش ۵۰ بستر نسایی ولادی را در شفاخانه ولایتی افتتاح کرد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، محترم وزیر صحت‌عامه و هیئآت همراهش، ملا محمد شعیب رسالت والی سمنگان، شماری از مسوولان ادارات ولایتی و باشنده‌گان محل اشتراک داشتند.

محترم. . .

BACK TO NEWS