ورکشاپی به خاطر نیاز سنجی ایجاد شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی بیماران قلبی در شهرکابل برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۰:۵۱
moph

در این ورکشاپ محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، رییسان مرکزی این وزارت و نماینده گان وزارت مالیه، بانک انکشاف اسلامی و شرکت های ساختمانی اشتراک داشتند.

هدف از این ورکشاپ چگونگی پیشبرد کارهای ایجاد بهتر شفاخانه ۱۰۰ بستر قلبی در شهر کابل بود که به همکاری مالی بانک انکشاف اسلامی، وزارت صحت‌عامه، شرکت های ساختمانی و ادارات همکار به پیش برده می شود.

در افتتاح این ورکشاپ، محترم معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه گفت: « جای مسرت است که، امروز ما شاهد آغاز کار برای ایجاد یک شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی بیماران قلبی در شهر کابل هستیم، که این یک گام مهم و موثر در راستای بهبود سیستم صحی در کشور می‌باشد

محترم داکترغیاثی علاوه نمود، وزارت صحت‌عامه در قسمت تداوی بیماری های ساری اقدامات لازمی را انجام داده است که این امراض رو به کاهش است.

وی همچنان تاکید کرد که  رهبری این وزارت در قسمت امراض غیر ساری نیز کارهای موثری را انجام داده است که از جمله  تداوی بیماران قلبی در شفاخانه صحت طفل انداراگاندی و شفاخانه صدری ابن سینا نامبرد.

در ادامه این ورکشاپ، داکتر سید رسول منگل رییس عمومی پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه، گفت: « با آمدن حکومت امارت اسلامی، تغییرات مثبتی زیادی در بخش های مختلف در کشور به وجود آمده است. که ایجاد شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی بیماران قلبی در کابل یکی از نمونه های آن می باشد و این شفاخانه نه تنها برای تداوی بیماران قلبی، بلکه برای آموزش داکتران متخصص کشور نیز فعالیت خواهند کرد

از سوی‌هم، نماینده گان بانک انکشاف اسلامی و نماینده گان شرکت های ساختمانی، که در ساخت این شفاخانه فعالیت خواهند کرد، در پرزنتیشنی چگونگی کار و پیشبرد مراحل ساخت این شفاخانه را برای اشتراک کننده گان تشریح نمودند. که اشتراک کننده گان نظریات خود را به خاطر بهبود و چگونگی آن ارایه نموده و به سوالات آنان نیز پاسخ داده شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۷
Background image

دور سوم نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص در شفاخانه های تخصصی صدری ابن سینا، ملالی، صحت روانی، کیور و نورIAM. صورت گرفت

این نظارت به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، توسط تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص در شفاخانه های صدری ابن سینا،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۴:۵۵
Background image

بنیاد خیریه آقاخان به شفاخانه ولایتی تخار به ارزش یک‌ونیم میلیون افغانی ادویه کمک کرد

 بنیاد خیریه آقاخان (AKF) مقدار ۷۶ قلم ادویه ضروری را به شفاخانه ولایتی تخار که ارزش مجموعی آن حدود یک‌ونیم میلیون افغانی می شود کمک کرد.

این ادویه با حضور مولوی شیخ میر « صدام» رئیس. . .

BACK TO NEWS