برگزاری نشست علمی آگاهی‌دهی درباره وقایه از مواد مخدر در شفاخانه جنگلک

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۰:۱۳
moph

نشست علمی و آگاهی‌دهی پیرامون وقایه از استعمال مواد مخدر توسط تیم وقایه از استعمال مواد مخدر شفاخانه ٤٥٠ بستر تداوی معتادین جنگلک، با حضور مسوولان، استادان و محصلین پوهنتون علوم طبی کابل برگزار گردید.

 هدف اساسی این نشست، بلند بردن سطح آگاهی جوانان، به‌ویژه محصلین رشته‌های صحی، در مورد خطرات و پیامدهای ناگوار مواد مخدر و همچنان جستجوی راهکارهای مؤثر برای جلوگیری از گسترش این پدیده مضر در جامعه بود.

در این نشست داکتر عبدالقادر دانش‌مل، مسوول شفاخانه ۴۵۰ بستر، به بررسی همه‌جانبه اثرات منفی مواد مخدر بر صحت انسان پرداخت و با ارائه معلومات علمی و طبی، از تأثیرات مخرب مواد مخدر بر سیستم عصبی، قلبی و روانی یادآوری نموده و خاطرنشان ساخت که اعتیاد نه تنها یک مشکل فردی، بلکه یک معضل جدی اجتماعی و صحی است که خانواده‌ها و جامعه را نیز متأثر می‌سازد.

قابل تذکر است که چنین نشست‌های می تواند نقش مؤثری در کاهش گرایش جوانان به مواد مخدر و ایجاد یک جامعه سالم و آگاه را ایفا نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۴۰
Background image

کار ساخت دوباره بخش نیمه‌تمام تعمیر شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبر خان، با هزینه مالی ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه از سر گرفته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رؤسای مرکزی این وزارت، مسئولان شفاخانه وزیر محمد اکبر خان، داکتران و کارکنان صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

BACK TO NEWS