آغاز برنامه آموزشی سه‌روزه در مورد تطبیق معیارهای بین‌المللی غذا

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۲۹
moph

یک برنامه آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «تطبیق معیارهای کودکس یا معیار های بین‌المللی غذا» برای کارمندان ریاست عمومی مصوونیت غذایی وزارت صحت‌عامه آغاز گردید.

هدف اساسی این برنامه، ارتقاء ظرفیت تخنیکی کارمندان و تقویت سیستم مصوونیت غذایی در کشور می‌باشد. در جریان این برنامه، موضوعاتی از جمله اصول و اهمیت کودکس، بهبود معیارهای مصوونیت غذایی، سیستم ثبت محصولات غذایی و تقویت کمیته‌های مرتبط مورد بحث قرار می‌گیرد.

همچنان، مولوی محمد موسی فایق، رئیس تحلیل اسناد و تنظیم فعالیت‌ها، بر اهمیت تأمین غذای مصوون و معیاری تأکید نموده و از کارمندان خواست تا از این برنامه آموزشی در راستای بهبود کیفیت خدمات و تطبیق مؤثر معیارهای صحی استفاده نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۰:۲۹
Background image

۱۲ تُن مواد غذایی و دواهای تاریخ‌گذشته، غیرمجاز و بی‌کیفیت در ولایت ارزگان از بین برده شد

مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت ارزگان، در چهار ماه گذشته در شهر ترینکوت، مرکز این ولایت، ۱۴۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، بی‌کیفیت و بی لیبل را که مجموعاً ۱۰ تُن وزن داشت، و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۹:۴۳
Background image

هیأت وزارت صحت‌عامه و نماینده گان اداره یونیسف از شماری از شفاخانه‌ها و مراکز صحی ولایت لغمان به‌گونه همه‌جانبه نظارت نمودند

این نظارت‌ها که از سوی هیأت تعیین‌شده وزارت صحت‌عامه و شماری از مسئولان ریاست صحت‌عامه ولایت لغمان اجرا شد، در جریان آن روند ارائه خدمات صحی، خدمات واکسیناسیون، عملکرد کارکنان صحی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

فصل سوم، مادهٔ بیست و سوم، فقره اول قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

هر گاه شرکت‌ها یا اشخاص مواد غذایی، ادویه یا محصولات صحی را بدون از جواز یا اجاره‌نامه رسمی از راه‌های رسمی و غیر رسمی و قاچاقی وارد نمایند و از طرف ادارات مربوط کشف و ضبط شود، اشیای. . .

BACK TO NEWS