برنامه آموزشی ۵ روزه برای ۱۳ تن از تکنالوژست های طبی ولایت های مختلف راه اندازی نمود

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۱ - ۱۷:۵۹
MOPH

آمریت لابرتوار های مرکزی ریاست تشخیصیه وزارت صحت عامه به همکاری مالی دفتر گلوبل فند و دفتر ادا (AADA )برنامه آموزشی ۵ روزه را تحت عنوان “باکتریولوژی و حساسیت دوایی” برای ۱۳ تن از تکنالوژست های طبی ولایت های خوست، پروان، بامیان، کندهار، کابل، پکتیا و کندز  راه اندازی نمود.

داکتر مسعود دلسوز آمر لابرتوار های مرکزی وزارت صحت عامه گفت: این برنامه به شکل عملی و نظری توسط استادان با تجربه و مسلکی برای تکنالوژست های طبی ولایت های متذکره و ارتقاء ظرفیت آنان راه اندازی شد تا آنان بتوانند بعد از ختم این برنامه از آموخته های مسلکی خود در بخش های مربوطه استفاده نمایند.

داکتر دلسوز علاوه نمود، قرار است در آینده نیز همچو برنامه های آموزشی برای تکنالوژست های طبی مرکز و ولایات راه اندازی شود و ما از اشتراک کننده گان می خواهیم تا از فرصت بدست آمده استفاده موثر نمایند .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۲۷
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها، معاینه‌خانه‌ها، فروشگاه‌های مواد خوراکی و هوتل‌ها در ولایت‌های کنر و فراه نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست‌های صحت‌عامه این ولایات صورت ګرقت، در نتیجه آن ۸۰ کیلوگرام مواد خوراکی تاریخ‌گذشته جمع‌آوری و به‌ خاطر از بین بردن به گدام مرکزی انتقال داده شد. همچنان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۰:۸
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی (GH) در ولسوالی پرچمن ولایت فراه برگزار شد

این پروسه با حضور داکتر سید رسول منگل رییس عمومی پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه، مسوولان پروسه آفر گشایی و نماینده گان یک تعداد از شرکت های ساختمانی برگزار گردید.

رییس عمومی پالیسی وپلان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۰:۳
Background image

معین پالیسی و انکشاف صحی وزارت صحت‌عامه از خدمات صحی شفاخانه ولایتی لغمان نظارت نمود

محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت، داکتر فقیر محمد زیار رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت‌عامه و هیآت همراه شان در جریان سفرشان به ولایت لغمان از شفاخانه ولایتی مهترلام. . .

BACK TO NEWS