به ارزش ۱۵۵٬۰۰۰ افغانی مواد مصرفی طبی به شفاخانه ولایتی کنر کمک صورت گرفت

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۳:۰
MOPH

این مواد از سوی بنیاد خیریه جلاله به هدف بهبود خدمات بخش هیمودیالیز شفاخانه ولایتی اسعدآباد، به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد.

داکتر شهاب‌الدین، نماینده ریاست صحت‌عامه کنر از مسئولان این بنیاد خیریه به خاطر این کمک ابراز قدردانی نموده  گفت که این مواد در بهبود کیفیت خدمات صحی نقش مؤثری ایفا خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۴
Background image

دور چهارم نظارت از پیشبرد برنامه تخصص در شفاخانه های تخصصی ۱۰۲ بستر خیرخانه و استقلال صورت گرفت

به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص به شفاخانه های تخصصی ۱۰۲ بستر خیرخانه و استقلال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۲
Background image

یک سمینار علمی آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در پوهنتون تخنیکی ولایت غزنی با اشتراک بیش از ۷۰۰ تن از محصلین برگزار شد

این سمینار از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه  تداوی ۵۰ بستر مواد مخدر ، ریاست  صحت‌عامه ولایت غزنی برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در ساختن. . .

BACK TO NEWS