داکتر عبدالقدوس بریالی رییس مرکز ملی اضطراری عملیاتی محو پولیو در دفتر کارش با نماینده گان اداره ایمرجنسی در افغانستان ملاقات نمود

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۶ - ۱۲:۴۸
MOPH

در این دیدار اعضای مجلس در مورد فعالیت های صحی بشری در ولایت های کندهار، هلمند، زابل و کندز صحبت نمودند.

علاوه بر آن طرفین روی هماهنگی دوامدار، تهیه نمودن کمک‌های با کیفیت صحی بشردوستانه برای مردم نیازمند و اعزام اطفال واکسین نا شده به مراکز صحی مربوطه به خاطر تطبیق واکسین پولیو موافقت نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۴:۸
Background image

نشست مشترک نماینده گان وزارت صحت‌عامه و وزارت کار و امور اجتماعی برگزار گردید

این نشست از سوی ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه، با حضور نماینده‌گان ریاست‌های طب وقایوی، طب معالجوی، اقتصاد و تمویل صحت این وزارت و ریاست محافظت اطفال وزارت کار و امور اجتماعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۳:۵۵
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.افغانستان، در جریان سفر رسمی‌اش‌ به ولایت سمنگان، بخش ۵۰ بستر نسایی ولادی را در شفاخانه ولایتی افتتاح کرد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، محترم وزیر صحت‌عامه و هیئآت همراهش، ملا محمد شعیب رسالت والی سمنگان، شماری از مسوولان ادارات ولایتی و باشنده‌گان محل اشتراک داشتند.

محترم. . .

BACK TO NEWS