سنگ تهداب یک باب مرکز صحی پیشرفته به ارزش سه صد و هشتاد هزار دالر امریکایی، در شهر لشکرگاه ولایت هلمند در یک مراسم خاص گذاشته شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۱ - ۱۶:۱۵
moph

در این نشست مولوی عبدالرحمن مسلم کندوزی والی هلمند، داکتر سید احمد سعید رئیس صحت‌عامه، مسوولان نهادهای مختلف و بزرگان محل اشتراک داشتند.

 داکتر سید احمد سعید رییس صحت‌عامه ولایت هلمند، ساخت این مرکز صحی را برای رفع مشکلات صحی مردم هلمند به ویژه مردم لشکرگاه و اطراف آن ضروری دانست.

وی همچنان اضافه نمود، این مرکز صحی پیشرفته با همکاری مالی سازمان بین المللی مهاجرت با ۲۴ اتاق و سایر امکانات لازم در حال ساخت است که در مدت یازده ماه تکمیل خواهند شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۴:۲۳
Background image

از یک تعداد معاینه خانه‌ها، عمده فروشی‌های ادویه و فروشگاه های مواد خوراکی در ولایت های دایکندی و خوست نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن ۱۵ قلم ادویه تاریخ گذشته در ولایت دایکندی جمع آوری و همچنان یک باب معاینه خانه به دلیل نداشتن اسناد و یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۴:۱۹
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی (GH) در ولسوالی سنچارک ولایت سرپل برگزار شد

این پروسه با حضور داکترعبدالستار صحت رییس برنامه ریزی و پلان گذاری ریاست عمومی پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه، نماینده گان ریاست تدارکات، مالی و حسابی، پالیسی وپلان و نماینده گان ۱۰ شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۰:۴۱
Background image

از یک تعداد دواخانه ها و معاینه خانه ها در ولایت های ارزګان، ننګرهار و خوست نظارت صورت ګرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن، ۱۱ قلم ادویه تاریخ‌گذشته در ولایت ارزگان جمع‌آوری شد، دو باب دواخانه به دلیل فروش ادویه عصاب بدون نسخه. . .

BACK TO NEWS