سه پروژه صحی در شفاخانه ملی اطفال اتاترک به بهره برداری سپرده شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۹:۲۵
Ataturk

این سه پروژه شامل فعال شدن سیستم مرکزی آکسیجن، فعال شدن ماشین ایکوکاردیوگرافی و ده پایه ماشین مانیوترنگ می‌باشد.

در مراسمی که به این مناسبت راه اندازی شده بود مولوی حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، مولوی محمد داوود منصوری رییس روابط بین الملل و آقای جِنک اونال سفیر کشور ترکیه در افغانستان اشتراک داشتند.

معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه روابط افغانستان با کشور ترکیه را مهم پنداشته و کارکردهای سفیر کشور ترکیه در افغانستان آقای جِنک اونال را مورد تقدیر قرار داد و گفت که افغانستان می‌خواهد مثل گذشته با کشور ترکیه  روابط دوامدار داشته باشد.

همچنان سفیر کشورترکیه در افغانستان آقای جِنک اونال همکاری در بخش های صحی را یک عبادت بزرگ دانسته افزود، ما منحیث یک کشور برادر و مسلمان علاوه بر سایر زمینه ها در بخش صحی با افغانستان نیز همکاری داریم و می‌خواهیم  که این همکاری های خود را در آینده نیز با افغانستان ادامه دهیم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۵
Background image

برگزاری برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از استعمال مواد مخدر برای محصلین و شاگردان

به منظور بلند بردن سطح آگاهی محصلین و شاگردان و پیشگیری از گرایش جوانان به پدیده شوم اعتیاد، برنامه وقایه از استعمال مواد مخدر برای محصلین پوهنتون علوم طبی رازی و شاگردان لیسه عالی محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۳۹
Background image

نشستی تحت رهبری محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، در باره پلان استراتیژیک (تطبیقی) استراتیژی ملی صحت برگزار شد

این نشست با حضور محترم معینان، رییسان مرکزی و مشاوران تخنیکی وزارت صحت‌عامه برگزار گردید که در جریان آن، معلومات و موضوعات مهم و ضروری پیرامون پلان تطبیقی استراتیژی وزارت صحت‌عامه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۵۷
Background image

برگزاری برنامه آموزشی دو روزه مراقبت از نوزادان دارای ناهنجاری‌های مادرزادی برای کارکنان مراکز صحی ولایت پنجشیر

یک برنامه آموزشی دو روزه مراقبت از نوزادانی که دارای بیماری‌های مادرزادی (Congenital Anomalies) می باشند برای ۳۶ تن از کارمندان مراکز صحی ولایت پنجشیر برگزار شد.

این برنامه به هدف. . .

BACK TO NEWS