محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیآت همراهش، از جریان عرضه خدمات صحی در شفاخانه وزیر محمد اکبر خان نظارت نمودند

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۳
MOPH

محترم معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، در جریان نظارت از شفاخانه وزیر محمد اکبر خان به کارمندان صحی هدایت داد تا در رسیده‌گی مؤثر به مشکلات صحی بیماران و بهبود کیفیت خدمات تلاش بیشتر نمایند. وی تأکید کرد که هر کارمند صحی مکلف است وظیفه ایمانی و وجدانی خود را به بهترین وجه انجام دهد و از آنان خواست تا وظایف خویش را با صداقت کامل اجرا نمایند.

علاوه بر آن، محترم معین عرضه خدمات صحی، ضمن نظارت، با مراجعین این شفاخانه نیز گفتگو نمود و از شکایات و میزان رضایت‌مندی آنان در مورد خدمات شفاخانه آگاهی حاصل کرد، تا خدمات برای مراجعین به بهترین شکل ممکن ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای قرارداد ۴۵۶ هزار دالری برای تقویت خدمات صحی در ولایت بلخ

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایت بلخ، قراردادی را به ارزش (۴۵۶٬۱۳۶) چهارصد و پنجاه و شش هزار و یک‌صد و سی و شش دالر با مؤسسه ار ایچ دی او (RHDO) به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۰
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه استاد عبدالحق بیتاب ـ کابل با اشتراک بیشتر از ۸۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۱۷
Background image

کمک اقلام صحی به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی به مرکز صحی سلطان‌پور ننگرهار

به مرکز صحی سلطان‌پور مربوط ولسوالی سره‌رود ولایت ننگرهار، به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی، مقداری از اقلام ضروری، دواها و تجهیزات کمک گردید.

این کمک که از سوی کمپنی مومن گروپ صورت گرفته، در. . .

BACK TO NEWS