محترم مولوی نورجلال‌ جلالی وزیرصحت‌عامه، با آقای اویبیک عثمانوف سفیر ازبکستان و هیآت همراه شان در دفتر کارش دیدارکرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۰:۴۲
MOPH

در این دیدار در مورد واردات ادویه و تجهیزات طبی مدرن از ازبکستان به افغانستان، همکاری بیشتر میان دو کشور در بخش صحی و ظرفیت سازی کارمندان صحی افغانستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم وزیر صحت‌عامه روابط دوجانبه در بخش صحی با ازبکستان را مهم خواند و گفت:" برای تقویت بخش صحی کشور ضرورت به  افزایش ظرفیت کارمندان صحی، ادویه‌های با کیفیت و تجهیزات طبی مدرن داریم و بر اساس روابط و همکاری های خوب دوجانبه می‌توانیم در این زمینه پیشرفت کرده و خدمات صحی معیاری را به بیماران ارائه نماییم.

همچنان محترم وزیر صحت‌عامه افزود، ادویه‌های که از ازبکستان و سایر کشورها به افغانستان وارد می‌شوند باید در اداره غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه ثبت و راجستر شوند.

از سوی‌هم، هیآت ازبکستانی از همکاری‌های دوجانبه در بخش صحی ابراز خرسندی نموده و وعده همکاری همه جانبه در بخش افزایش ظرفیت کارمندان صحی افغانستان و صادرات ادویه های با کیفیت را سپردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۴:۲۳
Background image

سلسله نظارت‌هایی که در مراکز صحی خصوصی در سراسر کشور آغاز شده بود، در مرکز کابل، به پایان رسید

این سلسله نظارت‌ها که تحت رهبری داکتر فقیر محمد زیار، رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت عامه، توسط یک کمیتۀ باصلاحیت آغاز شده است.

هدف این نظارت‌ها بررسی حضور داکتران خارجی و داخلی، نرس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۲:۵
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی در ولسوالی علینگار  ولایت لغمان برگزار شد

این پروسه با حضور الحاج شیخ محمد طاهر حلیم رئیس عمومی مقام دفتر وزارت صحت‌عامه، نماینده‌گان ریاست تدارکات، مالی و حسابی، ریاست اداری و نماینده‌گان ۱۲ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۱۲:۳
Background image

جلسه بورد التراسونوگرافی ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه برگزار شد

این جلسه با اشتراک اعضای محترم بورد التراسونو گرافی که هدف آن بررسی اسناد آموزشی التراسنوگرافی، مراکز آموزشی التراسنوگرافی و فعالیت مراکز غیر قانونی آموزش التراسنوگرافی بود دایر گردید. . .

BACK TO NEWS