معین عرضه خدمات صحی از جریان کار نوسازی شفاخانه جمهوریت دیدار نمودند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۴ - ۱۳:۴۱
MOPH

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان و تیم همراه شان از جریان کار نوسازی شفاخانه جمهوریت دیدار نمودند.

در این دیدار محترم معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، ضمن بازدید از جریان کار در بخش های مختلف این شفاخانه به مسوولان هدایت داد تا کارهای نوسازی را مطابق معیارات تعیین شده انجام داده و سرعت ببخشند تا باشد عرضه خدمات صحی به نیاز مندان ارایه گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۴:۲۳
Background image

از یک تعداد معاینه خانه‌ها، عمده فروشی‌های ادویه و فروشگاه های مواد خوراکی در ولایت های دایکندی و خوست نظارت صورت گرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن ۱۵ قلم ادویه تاریخ گذشته در ولایت دایکندی جمع آوری و همچنان یک باب معاینه خانه به دلیل نداشتن اسناد و یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۴:۱۹
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی (GH) در ولسوالی سنچارک ولایت سرپل برگزار شد

این پروسه با حضور داکترعبدالستار صحت رییس برنامه ریزی و پلان گذاری ریاست عمومی پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه، نماینده گان ریاست تدارکات، مالی و حسابی، پالیسی وپلان و نماینده گان ۱۰ شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۰:۴۱
Background image

از یک تعداد دواخانه ها و معاینه خانه ها در ولایت های ارزګان، ننګرهار و خوست نظارت صورت ګرفت

این نظارت که از طرف مسوولان ریاست های صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن، ۱۱ قلم ادویه تاریخ‌گذشته در ولایت ارزگان جمع‌آوری شد، دو باب دواخانه به دلیل فروش ادویه عصاب بدون نسخه. . .

BACK TO NEWS