معین غذا و ادویه با مسئولان و اعضای اتحادیه تورید ادویه و تجهیزات طبی در دفتر کارش دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۱۵
moph

محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت عامه ا.ا.ا، همراه با رؤسای بخش‌های مختلف این معینیت، با مسئولان و اعضای اتحادیه تورید ادویه و تجهیزات طبی کشور دیدار کرد.

در آغاز این دیدار، هیأت رهبری معینیت غذا و ادویه ضمن خوش‌آمدید، به اعضای اتحادیه تورید ادویه و تجهیزات طبی، معلومات همه‌جانبه‌ای در خصوص مصوبه منظورشده از سوی مقام محترم ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، به‌ویژه تسهیلات ایجادشده در زمینه ثبت پروفورم اقلام وارداتی شرکت‌های قدیمی (گراندفادر) و شرکت‌های جدید، به اشتراک‌کننده گان مجلس ارائه نمود.

سپس مسئولان و اعضای اتحادیه تورید ادویه و تجهیزات طبی هر یک به نوبهٔ خویش از تسهیلات فراهم‌شده ابراز قدردانی نموده و حمایت معینیت غذا و ادویه را در راستای حل مشکلات اتحادیه و مردم کشور قابل ستایش دانستند. آنان همچنان چالش‌های موجود در زمینه تورید ادویه، ثبت شرکت‌های جدید و وضعیت اموال باقی‌مانده در کشور پاکستان را با جانب معینیت در میان گذاشتند.

از سوی هم، محترم مولوی حمدالله زاهد اطمینان داد که، مشکلات مطرح‌شده در چارچوب قوانین و اصول نافذه، به‌گونه همه‌جانبه مورد رسیده گی قرار خواهد گرفت.

قابل یادآوری است که، معینیت غذا و ادویه به‌منظور تطبیق تصمیم منع تورید ادویه از کشور پاکستان، کمیته‌ای را موظف به تهیه و ارائه یک برنامهٔ تطبیقی نموده است. این برنامه با هدف مدیریت مرحلهٔ گذار از حذف ادویهٔ پاکستانی، بدون ایجاد خلأ جدی در بازار دوایی و تأمین نیازمندی‌های سیستم‌های صحی کشور، تدوین گردیده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی مدیریت و اخلاق صحت‌عامه برای کارکنان صحی وزارت صحت‌عامه

ریاست آموزش صحت‌عامه و مدیریت انستیتوت ملی صحت‌عامه افغانستان، که ورکشاپ یک‌هفته‌ای مدیریت و اخلاق صحت‌عامه را برای ۳۲ تن از کارمندان صحی شفاخانه‌های استقلال و صحت روانی دایر نموده بود. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۴:۲۳
Background image

وزیر صحت‌عامه سنگ تهداب شفاخانه عمومی ولسوالی دامان قندهار را گذاشت

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر  صحت عامه ا.ا. افغانستان، در جریان سفرش به ولایت قندهار، سنگ تهداب شفاخانه عمومی ولسوالی دامان این ولایت را به ارزش نزدیک به ۵۰ میلیون افغانی گذاشت.

در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۰:۵۳
Background image

رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه از خدمات صحی ولایت پکتیکا نظارت کرد

مفتی عبدالقدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه و تیم تخنیکی همراهش، از روند ارائه خدمات صحی در مراکز صحی دولتی و خصوصی ولایت پکتیکا نظارت به‌عمل آوردند.

این نظارت به هدف. . .

BACK TO NEWS