معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه از یک تعداد شفاخانه های ولایت بلخ دیدار کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۴:۴۴
moph

محترم ملا بخت الرحمن شرافت، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، از یک تعداد شفاخانه های ولایت بلخ دیدار کرد.

این دیدارکه با حضورالحاج رحمت الله منصور، رئیس صحت‌عامه ولایت بلخ و یک تعداد از مسوولان صحی دیگر صورت گرفت، شامل بازدید از بخش‌های مختلف شفاخانه حوزوی، جراحی سوختگی و شفاخانه تداوی بیماران سرطان در ولایت بلخ بود که از آنان نظارت صورت گرفت.

محترم معین مالی واداری، وضعیت صحی بیماران داخل بستر را جویا شد و به مشکلات آنها گوش داده و وعده سپرد که اقدامات لازم را برای تأمین ادویه و لوازم ضروری بیماران انجام دهد. وی همچنان گفت: که هدف وزارت صحت‌عامه توجه جدی به صحت مردم و ارائه بهترین خدمات به بیماران است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۵:۱۶
Background image

نظارت از فابریکه مواد غذایی در ولایت هرات

آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت هرات، از ۲ باب فابریکه مواد غذایی واقع شهرک صنعتی ولایت هرات نظارت نمودند، که در نتیجه آن، ۱۶ بیرل مواد خام و ۴۶۵ کیلو گرام مواد خوراکی تاریخ. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۴:۲۴
Background image

رئیس صحت‌عامه ولایت فراه با مسوولان مراکز صحی خصوصی در این ولایت دیدار کرد

مولوی شیخ میر"صدام"، رئیس صحت‌عامه ولایت فراه، نشستی‌ای را با مسوولان مراکز صحی خصوصی، تاسیسات صحی ، عمده فروشی‌های ادویه و داکتر نوروز "صدیقی" رئیس اتحادیه این مراکز در شهر فراه  در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۱:۳۳
Background image

از یک تعداد مراکز صحی خصوصی در مرکز گردیز ولایت پکتیا نظارت صورت گرفت

تیم نظارت آمریت بررسی و ارزیابی و مدیریت عمومی بررسی از تطبیق قوانین صحی ریاست صحت‌عامه پکتیا، از یک تعداد مراکز صحی خصوصی در شهر گردیز، مرکز این ولایت، نظارت نمودند. که در نتیجه این. . .

BACK TO NEWS