مولوی حافظ انعام الله عمار، رییس برنامه ملی تداوی معتادین وزارت صحت‌عامه و هیآت همراه شان در ناوقت شب از شفاخانه ۱۰۰ بستر جوانان دیدار کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۱۵:۳۴
MOPH

در این دیدار، هیآت متذکره از تمام بخش این شفاخانه از نزدیک دیدن نمود و بعضی مشکلات موجود در بخش‌های مربوطه را شناسایی و برای کارکنان رهنمایی لازم سپرد و همچنان برای حل بعضی مشکلات، نیز اطمینان دادند و تاکید روی آموزش روانی و اجتماعی برای بیماران نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۹:۲۳
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه به هدف آگاهی‌دهی در مورد تطبیق استندردهای ملی اعتباردهی و درجه‌بندی برای شفاخانه‌های خصوصی شهر کابل آغاز گردید

در این برنامه آموزشی، داکتر سید رسول منگل رئیس عمومی پلان و پالیسی، مولوی سیف الله معاویه رئیس اجرائیوی اداره ملی اعتبار دهی مراکز صحی، ترینران اعتبار دهی ملی و ۵۸ تن از مسوولان شفاخانه. . .

BACK TO NEWS