پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی در ولسوالی درایم ولایت بدخشان برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۸:۵۴
MOPH

این پروسه با حضور داکتر ظاهر محمد منگل رئیس مراکز صحی سیار وزارت صحت عامه و نمایندگان ریاست‌های مالی و حسابی، تدارکات، تأسیسات و امور ساختمانی، طب عدلی و تعدادی از شرکت‌های ساختمانی برگزار گردید.

داکتر ظاهر محمد منگل رئیس مراکز صحی سیار وزارت صحت عامه،گفت: «این پروسه از شفافیت کامل برخوردار بوده و ما از شرکتی که برنده می‌شود خواهان کار بهتر و دقیق به وقت و زمان آن مطابق معیارات وزارت صحت‌عامه را خواهانیم، چون این پروژه عام المنفعه بوده و ما از جریان کار آن نظارت خواهیم کرد

از سوی‌هم نماینده گان شرکت های ساختمانی، وعده سپردند که در صورت برنده شدن در پروسه آفر گشایی، مطابق معیارات وزارت صحت‌عامه عمل خواهند کرد.

قابل یاد آوری است که کار پروسه تدارکاتی ایجاد شفاخانه های عمومی نظر به پلان وزارت صحت‌عامه در ۳۱۸ ولسوالی کشور ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۵۲
Background image

نظارت ریاست صحت محیطی از مراکز عرضه مواد غذایی و آنتن‌های مخابراتی در کابل

مسوولان ریاست صحت محیطی وزارت صحت عامه، از شماری هوتل‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها، فروشگاه‌های مواد غذایی و آنتن‌های شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دوم شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۴۴
Background image

برگزاری نشست به‌منظور بهبود و تطبیق مؤثر نرم‌افزار EMR در وزارت صحت‌عامه

داکتر عنایت‌ الله عنایت، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت عامه، نشستی را با جاوید وفا، رئیس تکنالوژی معلوماتی این وزارت، به‌منظور بهبود، معیاری‌سازی و تطبیق مؤثر نسخه ابتدایی نرم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۴۲
Background image

سیمیناری جهت ارتقاء ظرفیت استادان اکمال تخصص در مورد تهیه سوالات معیاری MCQS.برگزار گردید

این سیمینار یک روزه توسط دو تن از ترینران آمریت امتحانات و آمریت ارتقاء ظرفیت ریاست انسجام اموراکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص، در 16 مرکز، پیرامون تهیه سوالات معیاری (MCQS Multiple. . .

BACK TO NEWS