نشستی در مورد فعال سازی مجدد سیستم مدیریت معلومات صحی راه اندازی شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۳ - ۱۲:۲۳
MOPH

نشستی در مورد فعال سازی مجدد سیستم مدیریت معلومات صحی، با حضور محترم ملا بخت الرحمن شرافت معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، داکتر میرویس احمد زی رییس عمومی پلان وپالیسی، رییسان شفاخانه های مرکزی وزارت صحت‌عامه و رییسان موسسات تطبیق کننده عرضه خدمات صحی راه اندازی شد.

سیستم مدیریت معلومات صحی وزارت صحت‌عامه در سال ۲۰۱۴ فعال و تا سال ۲۰۱۹ این فعالیت ادامه داشت که بعداً نظر به مشکلات تخنیکی این سیستم از فعالیت بازمانده و اکنون با همکاری سازمان صحی جهان دوباره به فعالیت خود به صورت آنلاین آغاز نمود.

محترم ملا بخت الرحمن شرافت معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه، فعال شدن دوباره سیستم مدیریت معلومات صحی را به خاطر جمع آوری معلومات و مصارفات صحی، سهولت درکاری های اداری، ساختن پالیسی و استراتیژی‌ها، پلان ها و شفافیت و سرعت در برنامه های کاری موثر دانسته و آن را یک دستاورد بزرگ در سیستم صحی کشور می‌داند.

قابل یاد آوری است که فعال شدن سیستم مجدد مدیریت معلومات صحی و استفاده از این سیستم در پرزنتیشنی برای اشتراک کننده گان نیز تشریح گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۰:۸
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه عمومی (GH) در ولسوالی پرچمن ولایت فراه برگزار شد

این پروسه با حضور داکتر سید رسول منگل رییس عمومی پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه، مسوولان پروسه آفر گشایی و نماینده گان یک تعداد از شرکت های ساختمانی برگزار گردید.

رییس عمومی پالیسی وپلان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۰:۳
Background image

معین پالیسی و انکشاف صحی وزارت صحت‌عامه از خدمات صحی شفاخانه ولایتی لغمان نظارت نمود

محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت، داکتر فقیر محمد زیار رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت‌عامه و هیآت همراه شان در جریان سفرشان به ولایت لغمان از شفاخانه ولایتی مهترلام. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۹:۴۶
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ژاو شینگ سفیر کشور چین و هیآت تخنیکی همراهش در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد بازسازی، توسعه و تجهیز شفاخانه میرویس در ولایت قندهار و شفاخانه الشفاء در کابل توسط کشور چین، بحث و گفتگو صورت گرفت.

محترم وزیر صحت‌عامه، بلند بردن ظرفیت کارمندان. . .

BACK TO NEWS