ساختمان جدید برای بخش مراقبت های جدی (ICU) در شفاخانه ولایتی لغمان با هزینه ۱۴ میلیون افغانی ساخته می شود

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۱۰:۲۴
MOPH

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، شیخ شیر احمد حقانی والی لغمان، داکتر سمیع الله عابد نیازی رییس صحت‌عامه و شماری دیگر از مسوولان ادارات این ولایت حضور داشتند

رییس صحت‌عامه لغمان گفت: این ساختمان در دو طبقه در مدت سه ماه از بودجه داخلی امارت اسلامی ساخته می‌شود و علاوه بر داشتن ۱۵ اتاق، تجهیزات طبی لازم را نیز دارا می‌باشد که با ایجاد آن مشکلات بیماران بخش عاجل تا حد زیادی حل خواهند شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۸
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه ارزیابی مشترک خارجی IHR-2005 در وزارت صحت‌عامه با موفقیت به پایان رسید

ورکشاپ پنج‌روزه ارزیابی مشترک خارجی بر بنیاد مقررات بین‌المللی صحی (IHR-2005) که تحت رهبری محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست عمومی نظارت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۲
Background image

برگزاری نشست وزارت صحت‌عامه پیرامون ایجاد سیستم ثبت صحی الکترونیکی (EMR) در شفاخانه‌های کشور

محترم قاری عبدالولی صدیقی، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا، به منظور ایجاد سیستم ثبت صحی الکترونیکی (EMR) برای مریضان و ثبت و تجویز الکترونیکی تداوی‌های صحی توصیه‌شده در تمام. . .

BACK TO NEWS